loading...
پانیز هاشمی
پانیز بازدید : 25 یکشنبه 20 اسفند 1402 نظرات (0)

 

اوتیسم آسپرگر (Asperger Syndrome) نوعی اوتیسم است که از طریق مشکلات رفتاری مختلف بروز می کند و نشانه بارز آن عدم علاقه به تماس‌های اجتماعی یا دوری از موقعیت‌های اجتماعی مشخص می‌شود. افراد درگیر این سندرم اغلب در درک احساسات و عواطف دیگران را دشوار می دانند و در این امر مشکلات زیادی دارند. تبعیض و انزوای اجتماعی معمولاً نتیجه آن است. اوتیسم آسپرگر را نمی توان به طور کامل درمان کرد، بنابراین افراد مبتلا برای مادام العمر ناتوان می شوند.

اوتیسم انواع مختلفی دارد. این اختلال تاثیر بسیار زیادی بر رشد دارد و این تاثیر در طیف های مختلف بروز پیدا می کند.  اساساً سه دسته اوتیسم وجود دارد:

  • اوتیسم در اوایل دوران کودکی
  • سندرم آسپرگر
  • اوتیسم غیر معمول

که در ادامه به توضیح سندرم آسپرگر پرداخته شده است. نظرات و سوالات خود را در قسمت کامنت با ما در میان بگذارید.

منبع : اوتیسم آسپرگر

پانیز بازدید : 24 یکشنبه 20 اسفند 1402 نظرات (0)

 

بیماری اوتیسم عبارتی پزشکی است که به اختلالات مختلف در زمینه رشدی اشاره دارد. کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلات زیاد و جدی را در زمینه ارتباطات اجتماعی و بیان دارند، البته اوتیسم در درجه های مختلف دیده می شود که در ادامه به آن می پردازیم.

بسیاری از کودکان مبتلا به این اختلال علایق کلیشه ای دارند (برای مثال به یک رشته یا فعالیت تکراری علاقه شدیدی دارند و آن کار را مدام تکرار می کنند). البته باید توجه داشته باشید که این ویژگی ها در تمام کودکان یکسان نیستند و هر فردی با شدت متفاوتی این علائم را نشان می دهد.

از نظر جنسیت پسران بسیار بیشتر از دختران در خطر ابتلا به اختلال اوتیسم قرار دارند به صورتی که آمار پسران مبتلا به این بیماری سه تا چهار برابر دختران می باشد. استعدادهای ذهنی این افراد نیز متفاوت است: آن ها هوش طبیعی با توانایی های شگفت انگیزی در زمینه های خاص (استعداد فردی) مانند ریاضیات، موسیقی دارند.

بیماری اوتیسم

بیماری اوتیسم یک اختلال شایع در دوران کودکی است که در بسیاری از کودکان جهان وجود داشته و در اصطلاح به آن در خود ماندگی نیز گفته می شود. کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم همانطوری که از اصطلاح آن پیدا است نمی توانند به خوبی با محیط اطراف ارتباط برقرار کنند.

بیماری اوتیسم معمولا از قبل از سن سه سالگی بروز پیدا می کند و گرچه در سنین و دوران مختلف میزان اثر آن بر بدن و ذهن کودک متفاوت می باشد اما به هر حال تاثیرات بد آن باعث اختلال در برقراری ارتباط کودک اوتیسمی با دیگران می شود. تعداد کودکانی که به بیماری اوتیسم گرفتار هستند روز به روز در جهان در حال افزایش است و ایران نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.

خبر خوش این است که مغز کودک اوتیسمی می تواند از طریق تمرین تغییر کند، با کمک دستگاه های نوروتراپیمی توانید مغز کودک اوتیسمی خود را در جهت مطلوب تغییر دهید، به این منظور می توانید با مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

منبع : بیماری اوتیسم

پانیز بازدید : 22 یکشنبه 20 اسفند 1402 نظرات (0)

 

روش های درمان افسردگی می تواند جایگزین داروهای ضد افسردگی شود. احساس افسردگی و غم و اندوه پاسخ طبیعی بدن به مشکلات و فقدان زندگی است.

گاهی اوقات آن را مانند جمعه بعد از ظهر احساس می کنید، اما زمانی که چند روز یا چند هفته طول می کشد، شما از افسردگی رنج می برید.

اگر چه علل شایع افسردگی ترکیبی از عوامل ژنتیکی، ویژگی های فیزیکی و شرایط محیطی و روانی افراد است، شایع ترین علت افسردگی تغییر در میزان هورمون های بدن، عادات ارثی، حوادث زندگی و حتی آسیب های دوران کودکی و چالش ها و مسائل مرتبط است.

نشانه های رایج افسردگی

افراد مبتلا به افسردگی، با توجه به سن، جنسیت و وضعیت اجتماعی، علائم و نشانه های مختلفی را نشان می دهند.

اما برخی از نشانه های رایج این بیماری است است که دشوار است که تمرکز کنند،

  • جزئیات و تصمیمات را فرا بگیرند،
  • خستگی مداوم و کاهش انرژی،
  • ناامیدی و بدبینی،
  • بی خوابی و بد خوابی،
  • بی حوصلگی،
  • عصبی بودن،
  • یا از دست دادن ناگهانی اشتها،
  • سردرد،
  • گرفتگی عضلانی،
  • مشکلات گوارشی،
  • گریه.

نوروتراپی و لورتا روش معجزه آسا درمان افسردگی

این روش های با جدیدترین دستگاه های درمانی جهانی صورت گرفته و هیچگونه عوارضی به همراه ندارد. یکی از بهترین و موثرین ترین روش های درمان افسردگی است.

برای آشنایی و دریافت پروتکل درمانی از دکتر دادخواه کمک بخواهید.

چگونه با دکتر دادخواه در ارتباط باشم؟

می توانید اطلاعات بیشتر درمورد لورتا کسب کنید.

روان درمانی

تلاش برای جلوگیری از درمان افسردگی شما را منزوی می سازد. پس چرا کمک نمی گیرید؟ یکی ار روش های درمان افسردگی، روان درمانی است. در ادامه دلایلی ذکر شده است که بسیاری از افراد بخاطر آن ها از کمک مورد نیاز خود اجتناب می کنند:

  • انتظار برای رهایی به مرور زمان. افسردگی با گذشت زمان سخت تر شده و زندگی را برای مدت طولانی تری دشوار می کند.
  • ترس از نیاز به دارو، همه درمان‌های افسردگی نیاز به دارو ندارند و بسیاری از داروها موقتی هستند.
  • همیشه احساس غم نمی کنید، اما غم و اندوه تنها علامت یا اثر افسردگی نیست.
  • از صحبت با پزشک یا درمانگر خجالت می کشید، اما دلیلی برای این موضوع وجود ندارد زیرا این یک وضعیت پزشکی واقعی مانند دیابت یا کلسترول بالا می باشد.
  • از پرداختن به موضوعات ریشه ای و قدیمی در درمان می ترسید.
  • آگاهی محدود. برخی از افراد گاهی اوقات شدت مشکلات را به حداقل می رساند و منطقی می داند که آنچه در حال وقوع است «آنقدرها هم بد نیست» یا «همه تحت فشار قرار می گیرند».
  • احساس بی کفایتی. بسیاری از مردم بر این باورند که ناکافی می باشند و باید بتوانند به تنهایی از عهده افسردگی خود برآیند.
  • در دسترس نبودن: برخی افراد نمی دانند چگونه کمک بیابند، در مناطق محروم این مشکل شدید تر می باشد.
  • غرو. گاهی اوقات مردم فکر می کنند که باید بتوانند مشکلات خود را بدون هیچ گونه نظر حرفه ای حل کنند و به تنهایی مشکلات خود را پشت سر بگذارند.
  • اطلاعات غلط. مردم همچنین از درمان سلامت روان چشم پوشی می کنند، زیرا اطلاعات نادرستی در مورد درمان افسردگی دارند.

بدیهی است که هیچ یک از این دلایل عدم مراجعه به روانشناس را توجیح نمی کند و تا مراجعه نکنید هیچ معجزه برای درمان افسردگی رخ نمی دهد. شما لایق یک زندگی جذاب و کامل هستید، از درمان افسردگی اجتناب نکنید. به دنبال کمک باشید تا بتوانید به لذت روزمره از چیزها و افرادی که دوست دارید بازگردید.

منبع : ۱۴ روش معجزه آسای درمان افسردگی بدون دارو

پانیز بازدید : 22 یکشنبه 06 اسفند 1402 نظرات (0)

 

قهر طولانی از جمله رفتارهای مخربی است که در بسیاری از خانواده ها دیده می شود. افراد مختلف معمولا از این روش برای رسیدن به خواسته‌های خود استفاده می کنند. قهر می تواند علت های مختلفی داشته باشد اما به هر دلیلی که باشد پیامدهای نامناسبی را به همراه دارد.

روانشناسی قهر

قهر نوعی رفتار دفاعی برای آزار طرف مقابل یا ناراحت شدن و سرسنگین بودن با همسر یا افراد دیگر به هر نیتی است. البته این امر همیشه بد نیست شاید با قهر فرد نسبت به رفتار اشتباهش آگاه شود اما نباید در طولانی مدت از این روش استفاده کرد.

تفاوت قهر و لجبازی

قهر و لجبازی هر دو رفتاری متفاوت هستند و ریشه در خصوصیات اخلاقی فرد دارند. هردوی آن ها حاصل خشم افراد درونگرا کم جرات، منفعل،  پرخاشگر، خجالتی و پرتوقع هستند، این افراد نمی توانند احساسات خود را بیان کنند و قهر برای آن ها نوعی اعتراض می باشد که از جانب کسی که دارای ویژگی‌های ذکر شده است ابراز می‌شود.

لجبازی به معنای پافشاری روی نظر و عقیده خود فرد است. این افراد با عقاید و افکار دیگران مخالفت می‌کنند و از موضع خود کوتاه نمی‌آیند.

چه کسانی بیشتر قهر می کنند؟

افرادی که بیشتر قهر می کنند انتقاد ناپذیر بوده، اعتمادبه نفس پایینی دارند و به دلیل ترس و اضطرابی که دارند نمی توانند از خود دفاع کنند در نتیجه به قهر رو می‌آورند.این افراد برای جلوگیری از اضطراب و فرار، واکنش های کناره‌گیری را انتخاب می‌کنند. همچنین کودکانی که والدینشان از قهر برای تنبیه استفاده می کنند در بزرگسالی هم در مواجهه با مشکلات از این واکنش استفاده می کنند.

اگر متوجه علت قهر طولانی مدت شدید، مهم است که با یک متخصص سلامت روان مشورت کنید. آنها می‌توانند به شما کمک کنند تا علت قهررا شناسایی کنید و درمان مناسب را دریافت کنید. برای صحبت با برترین متخصصان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.


منبع : درمان و دلیل قهر طولانی

پانیز بازدید : 24 یکشنبه 06 اسفند 1402 نظرات (0)

 

بی اختیاری ادرار در کودکان اصطلاحی پزشکی برای عدم کنترل مثانه است که منجر به نشت تصادفی ادرار می شود. بی اختیاری ادرار یک مشکل بسیار شایع در کودکان است که شیوع آن تقریباً به ۲۰ درصد می رسد که متاسفانه اغلب ناشناخته و دست کم گرفته می شود، در نتیجه تعداد کمی از کودکان موفق به حل کامل مشکل خود می شوند.

بی اختیاری ادرار در کودکان در طول روز در دختران شایع تر است. شب ادراری در پسران و کودکانی که سابقه خانوادگی بی اختیاری شبانه دارند بیشتر است. بی اختیاری شبانه و روز هر دو علائم هستند (نه تشخیص) و پزشکان به دنبال علل زمینه ای هستند.

علت بی اختیاری ادرار در کودکان

بی اختیاری ادرار در کودکان ممکن است در طول روز یا شب رخ دهد و  گاهی اوقات ممکن است نشان دهنده برخی از مشکلات سلامتی مانند موارد زیر باشد:

  • رویدادهای استرس زا مانند طلاق یا جدایی والدین، جابجایی یا مرگ در خانواده می توانند باعث بی اختیاری ادرار در کودک شوند (معمولاً موقتی).
  • کودکانی که مورد آزار جنسی قرار می گیرند ممکن است دچار بی اختیاری ادرار شوند.
  • عفونت مجاری ادراری
  • دیابت، وضعیتی که در آن گلیسمی بیش از حد بالا است
  • مشکلات کلیوی
  • مشکلات عصبی
  • یبوست، وضعیتی که در آن کودک کمتر از دو بار در هفته مدفوع می کند یا مدفوع سفت، خشک، کوچک و به سختی دفع شود،
  • آپنه انسدادی خواب (OSA)، وضعیتی که در آن تنفس در طول خواب متوقف می شود، اغلب به دلیل التهاب یا بزرگ شدن لوزه ها 
  • مشکلات ساختاری دستگاه ادراری

امکان دارد این تخلیه، روزها نیز اتفاق بیفتد اما اکثر اوقات در شب این اتفاق رخ می دهد. تخلیه ی ادرار معمولا با خواب هایی که کودک می بیند همراه است. امکان دارد که کودک در خواب خود را در شرایطی مناسب برای ادرار ببیند و به همین علت عمل تخلیه صورت می گیرد. و سپس کودک پس از بیدرای می بیند که جای خود را خیس کرده است.

در اغلب موارد بی اختیاری ادرار در کودکان علت مشخصی ندارد و اغلب نتیجه عوامل متعدد است. اگرچه این اختلال بر بسیاری از کودکان تأثیر می گذارد، اما به طور کلی به مرور زمان ناپدید می شود.

 

منبع : بی اختیاری ادرار در کودکان

پانیز بازدید : 25 یکشنبه 06 اسفند 1402 نظرات (0)

 

مشاوره خیانت به طیف وسیعی از مسائل عاطفی و رابطه ای که پس از وقوع خیانت به وجود می آیند، می پردازد. سایت مشاوره ازدواج را برای زوج ها فراهم می کند تا دلایل اصلی خیانت را کشف و درک کنند و به آنها کمک می کند تا مسائل مربوط به اعتماد، ارتباط و صمیمیت عاطفی را بررسی کنند.

علاوه بر این، به افراد کمک می کند تا با احساساتی مانند احساس گناه، اضطراب و خشم کنار بیایند و در عین حال راهکارهایی برای جلوگیری از خیانت در آینده ارائه می دهند.

بازسازی اعتماد و التیام زخم های عاطفی

مشاوره خیانت به روند بازسازی اعتماد با تقویت ارتباط باز و صادقانه بین شرکا کمک می کند. از طریق تکنیک‌ها و تمرین‌های درمانی، زوج‌ها می‌توانند زخم‌های عاطفی ناشی از خیانت را برطرف کنند و به درمان خیانت‌شده و خیانت‌کننده کمک کنند. مشاوره خیانت با فراهم کردن فضایی امن برای ابراز احساسات، به افراد این امکان را می دهد که درد و عصبانیت خود را برطرف کنند و به تدریج پیوند عاطفی ضروری برای یک رابطه سالم را بازسازی کنند(منبع).

آیا خیانت هرگز از آسیب دیدن باز می ماند؟

ممکن است مدتی طول بکشد تا درد کاهش یابد و بهبودی می تواند یک روند تدریجی و مداوم باشد. ممکن است هرگز به طور کامل از بین نرود، اما با گذشت زمان می تواند شدت آن کمتر شود. بازسازی اعتماد و ترمیم رابطه نقش بسزایی در کاهش درد ناشی از خیانت خواهد داشت.

آیا در مورد ریشه های خیانت میدانید؟

چند درصد از ازدواج ها از خیانت جان سالم به در می برند؟

در حالی که تحقیقات جامع تری مورد نیاز است، تخمین زده می شود که تقریباً ۵۳ درصد از ازدواج هایی که در آنها خیانت کشف شده است، پس از حل مشکلات با یکدیگر توانسته اند بهبود یابند و حتی رشد کنند.

خیانت یکی از رایج ترین مشکلات ارائه شده برای درمانگران ازدواج و خانواده است. این برای روابط ویرانگر است و می تواند یکی از مشکلات دشوارتر برای درمان باشد. در حالی که اکثر زوج ها خیانت را تایید نمی کنند، برخی از نظرسنجی ها نشان می دهد که ۱۵ درصد از زنان و ۲۵ درصد از مردان رابطه جنسی را خارج از رابطه طولانی مدت خود تجربه کرده اند. و با گنجاندن صمیمیت های عاطفی و جنسی بدون آمیزش، این درصدها ۲۰ درصد افزایش می یابد.

ترومای خیانت چقدر طول می کشد؟

علیرغم اینکه خیانت برای بسیاری از زوج ها تجربه سختی است، لزوماً به معنای پایان زندگی مشترک آنها نیست. در واقع، ۵۳ درصد از ازدواج‌هایی که در آنها خیانت کشف شده است، پس از حل مشکلات با یکدیگر می‌توانند زنده بمانند و حتی رشد کنند.

علاوه بر این، ۷۷ درصد از زوج ها پس از بهبودی از یک رابطه نامشروع، ازدواج قوی تری دارند. مشاوره ازدواج می تواند به ویژه در این فرآیند مفید باشد زیرا میزان موفقیت ۶۰ تا ۷۰ درصد تخمین زده شده است. در حالی که ممکن است هنوز چالش‌هایی پیش روی کسانی باشد که پس از یک رابطه عاشقانه با هم بمانند، این آمار نشان می‌دهد که با تلاش و فداکاری می‌توان دوباره اعتماد کرد و یک رابطه سالم ایجاد کرد.

خیانت فاش نشده زمانی است که یکی از طرفین مشکوک به خیانت باشد، اما شریک دیگر آن را انکار کند.

منبع : مشاوره خیانت نگذارید تمام تلاش هایتان برای زندگی نابود شود

پانیز بازدید : 24 یکشنبه 29 بهمن 1402 نظرات (0)

عدم توجه کودک، مشکلی رایج است که می‌تواند در هر سنی رخ دهد. این مشکل می‌تواند در قالب بی‌توجهی به دستورات، عدم تمرکز در انجام تکالیف، یا بی‌علاقگی به فعالیت‌های اجتماعی خود را نشان دهد. عدم توجه می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مشکلات رشدی، اضطراب، افسردگی، یا مشکلات خانوادگی. عدم توجه کودک یک مشکل رایج است که می‌تواند در هر سنی رخ دهد. این مقاله به بررسی علل، علائم و راهکارهای عدم توجه در کودکان می‌پردازد.

در حال حاضر اعتقاد بر این است که این اختلال منشأ عصبی بیولوژیکی دارد، هم به دلیل مؤلفه ارثی آن و هم به دلیل دخالت ژنی که برخی گیرنده های مسئول انتقال دوپامین را کد می کند. در عین حال، البته نمی توان نقش مهم عوامل محیطی مانند بافت اجتماعی و فرهنگی، الگوهای دلبستگی خاص، تربیت والدین و روش‌های آموزشی را نادیده گرفت. که در ادامه به توضیح دقیق آن ها می پردازیم.

نشانه های عدم توجه کودک

تشخیص بیش فعالی همیشه باید با کمک یک متخصص ارزیابی شود که بتواند علائم و درمان را ارزیابی کند. اما می‌توانیم برخی از نشانه‌های بیش فعالی و عدم توجه کودک را در کودکان به طور کلی پیش‌بینی کنیم:

  1. ناتوانی در ثابت ماندن، دست ها و پاها همیشه در حرکت هستند.
  2. سرزندگی و فعالیت شدید (دویدن، کوهنوردی و غیره)
  3. ناتوانی در تمرکز بر روی یک فعالیت، بدون انجام اولین فعالیت از یک فعالیت به فعالیت دیگر می‌روید
  4. مشکل در انجام بازی های آرام
  5. به راحتی حواسشان پرت می شود
  6. زیاد حرف می زنند و گوش نمی دهند .
  7.  مکالمات دیگران را قطع می کنند.
  8. آنها در بازی ها یا گفتگوها منتظر نوبت خود نمی مانند و اغلب به شکلی تند در آن شرکت می کنند.
  9. آنها هیچ احساس خطری ندارند و اغلب کارهای خطرناکی را بدون فکر کردن انجام می دهند.
  10. آنها آنچه را که باید انجام دهند یا آنچه برای انجام یک کار ضروری است را از دست می دهند یا فراموش می کنند

به دلیل استرس و اضطراب و مشکلات خواب می توان گفت که عدم تمرکز باعث افت تحصیلی و در آینده کاری کودک می شود به همین منظور برای تشخیص دقیق و درمان قطعی بیش فعالی می توانید با برترین متخصصان کودک  با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

درمان عدم توجه و تمرکز در کودکان

اولین قدمی که باید برای کمک به فرزندان خود برای غلبه بر عدم توجه کودک بردارید این است که بدانید این چیزی کاملاً طبیعی است و با تغییرات کوچک می توانید به نتایج خوبی برسید .

۱.محیط مناسب را برای انجام تکالیف پیدا کنید

چگونه یک کودک می تواند با تلفن همراهش روی میز، تلویزیون روشن و شاید خواهر یا برادر کوچکش در حال گریه تمرکز کند؟ غالباً اساس مشکلات تمرکز در کودکان دقیقاً عدم وجود زمینه مناسب برای مطالعه است. ایجاد یک محیط آرام و مناسب، به ویژه اختصاص به تکالیف، ضروری است و با توجه به اینکه کودکان موجودات عادت هستند، مهم است که همیشه در یک مکان ساکت یا حدقل مناسب باشد.

۲.به آنها انگیزه دهید تا به مطالعه علاقه مند شوند

برای اینکه فرزندان شما بتوانند تمام دوران تحصیلی خود را با خیال راحت تجربه کنند، ضروری است که مطالعه  را به عنوان یک تحمیل تلقی نکند. آنها را درگیر کنید، هرگز به آنها نگویید که قادر به انجام یک کار نیستند، زیرا عزت نفس آن ها را نابود می کنید.

۳.یاد بگیرید که یک والد صبور باشید

گاهی اوقات آسان نیست، اما باید صبور باشید. کودکان تمایل دارند همانطور که ما از آنها انتظار داریم رفتار کنند. اگر از قبل فکر می کنید که آن ها بیش فعال و حواس پرت خواهند بود، مطمئناً همینطور خواهند بود! در عوض درک خود را نشان دهید و به آنها کمک کنید تا توانایی اعمال مستقل خود را توسعه دهند.

منبع : عدم توجه کودک

پانیز بازدید : 25 یکشنبه 29 بهمن 1402 نظرات (0)

کنار آمدن با سوگ در کودکان مانند بزرگسالان مراحل دارد و کودکان نیز از دست دادن عزیزان خود رنج می برند. حتی اگر به نظر می رسد که زندگی آنها به گونه ای ادامه می یابد که گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است، حتی اگر به بازی، دویدن و شوخی برگردند. حتی اگر زیاد در مورد آن صحبت نکنند. آنها فقط کنار امدن با سوگ را متفاوت انجام می دهند. به همین دلیل کنار آمدن با سوگ در کودکان اهمیت زیادی دارد.

چگونه کودکان با مرگ عزیزان کنار می آیند

کودکان به تدریج بر مفهوم مرگ و کنار آمدن با سوگ در کودکان تسلط پیدا می کنند. در ادامه با توجه به سن کنار آمدن با سوگ در کودکان بیان شده است:

  • تا ۳ سالگی تشخیص موجودات زنده و بی جان دشوار است، اما آنها به احساسات افرادی که به آنها اهمیت می دهند بسیار حساس هستند. هنگامی که بزرگسال غمگین و ناراحت است، کودک متوجه می شود که چیزی اشتباه است.
  • در سنین ۳ تا ۵ سالگی، کودکان تفاوت بین موجودات زنده و غیر زنده و انسان را درک می کنند، اما مفهوم برگشت ناپذیری مرگ را به دست نیاورده اند. آنها ممکن است به دنبال متوفی بگردند و بپرسند “کجا رفت؟” یا “کی برمی گردد؟” مرگ به‌عنوان یک خواب عمیق طولانی یا سفری که شامل بازگشت است تلقی می‌شود.
  • بین سنین ۶ تا ۹ سالگی می توان فهمید که مرگ غیرقابل برگشت است. از دست دادن عزیزان با ترس و اضطراب شدید تجربه می شود. کودکان این گروه سنی اغلب در مورد جنبه های مرگ و مراسم تشییع جنازه کنجکاوی زیادی پیدا می کنند، بنابراین می توانند برای کسب اطلاعات سوالات زیادی بپرسند.
  • در سنین ۹ تا ۱۲ سالگی، کودکان مفهوم روشنی از مرگ دارند. در صورت سوگواری یکی از عزیزان، آنها هنوز احساسات را به طور منظم تجربه نمی کنند و برخی ممکن است تمایل داشته باشند که احساسات خود را پنهان کنند و بخواهند قوی تر به نظر برسند و بتوانند با رنج روبرو شوند.

توضیح مرگ برای کودکان

۱.از بیان درد حمایت کنید

بزرگسالان، تحت تأثیر غریزه محافظتی، ممکن است وسوسه شوند که با کودکان در مورد مرگ صحبت نکنند یا از گزارش دادن آنچه رخ داده و رنجی که احساس می کنند اجتناب کنند. با این حال، کودکان، مانند بزرگسالان، حق و نیاز دارند که سوگ را درک کنند و غمگین شوند. آنها باید بدانند چه اتفاقی افتاده است و در درد خود با بیان احساسات خود همراه شوند.

۲. اطمینان بخشید

کودک می تواند بسیاری از احساساتی که او را بی ثبات می کند ابراز کند. بنابراین ممکن است احساس کند که از دست رفته و نمی تواند با چنین درد بزرگی کنار بیاید، به خصوص اگر یکی از مهم ترین افراد برای او فوت کرده باشد. بنابراین، بسیار مهم است که به او نزدیک شوید، به او اطمینان دهید که رها نخواهد شد و ما هر کاری را انجام خواهیم داد تا در کنار او باشیم. باید روشن کرد که مرگ اجتناب ناپذیر است، گاهی اوقات ممکن است همه چیز از کنترل خارج شود و شما در این امر مقصر نیستید، اما می توانید راهی برای حرکت به جلو پیدا کنید.

منبع : کنار آمدن با سوگ در کودکان

پانیز بازدید : 32 سه شنبه 10 بهمن 1402 نظرات (0)

با چه کسانی باید ازدواج کرد؟ ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی هر فرد است. انتخاب همسر مناسب، تأثیر زیادی بر سعادت و خوشبختی زندگی مشترک دارد. بنابراین، قبل از ازدواج، لازم است معیارهای انتخاب همسر را به دقت بررسی کنید و با توجه به این معیارها، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

با چه کسانی باید ازدواج کرد

۱٫ به باورها و ارزش های شما احترام می گذارند.

شخصی که با او ازدواج می کنید مجبور نیست در هر موضوعی با شما موافق باشد، اما با این وجود، شما باید برای اعتقادات و ارزش های اصلی یکدیگر احترام متقابل داشته باشید. به صحبت های او دقت کنید آیا ارزش ها و باورهای شما را درک می کند؟ آیا کنار او می توانید همان گونه که باور دارید رفتار کنید یا نگران هستید که باورهای شما را مسخره کند؟

۲٫ آن ها به رشد شخصی شما کمک می کنند.

فردی که با او ازدواج می کنید باید به شما کمک کند تا به نسخه بهتر و کامل تری از خود تبدیل شوید. این بدان معنا نیست که آنها باید با توهین شما را تحقیر کنند یا به شما بگویند که شما “به اندازه کافی خوب” نیستید. اما شریک زندگی شما باید شما را به چالش بکشد تا توانایی های کشف نشده خود را پیدا کنید و این جرعت را به شما بدهد که مسیرهای سخت را انتخاب کنید و خود را به چالش بکشید.

۳٫ به شما اعتماد دارند و شما به آن ها اعتماد دارید.

فردی که با او ازدواج می کنید نباید از طریق تلفن، پیام های خصوصی یا تاریخچه مرورگر شما جست و جو کند. اگر آنها نگران موضوع خاصی هستند، باید باهم صحبت کنید. نباید به هم مشکوک باشید و زوجین نباید رفتارهای مشکوک مانند پنهان کردن گوشی را نشان دهند.

۴٫ تمام شما را دوست دارد.

با چه کسانی باید ازدواج کرد ؟ شخصی که با او ازدواج می کنید باید عاشق تمام و کمال شما باشد. اگر آن ها نمی توانند شما را بپذیرند، یا تلاش می کنند شما را به شخص دیگری تبدیل کنند، عاقلانه است که رابطه را تمام شده بدانید. هیچ کس نمی تواند دیگری را تغییر دهد. طلاق های زیادی تاکنون بر سر همین تغییر دادن بوده است پس اطمینان حاصل کنید که او را بدون هیچ تغییری دوست دارید و شما را هم بدون تغییر دوست دارد.

۵٫ باعث می‌شوند بخندید.

فردی که با او ازدواج می کنید باید باعث شود که شما احساس شادی و رضایت داشته باشید، نه اینکه غمگین و گرفتار باشید، مشکلات وجود دارد و ممکن است گاهی هردو غمگین باشید اما به طور کلی باید از کنار او بودن احساس شادی داشته باشید.

۶٫ زمان با هم بودن را در اولویت قرار می دهند.

فردی که با او ازدواج می کنید باید برای شما وقت بگذارد، زیرا حتی بهترین رابطه بدون مراقبت و توجه مناسب نمی تواند دوام بیاورد، ممکن است در هفته روز و ساعتی را به دوستان یا خانواده خود اختصاص دهد اما حتما به اندازه کافی و لازم نیست برای شما و رابطه زمان می گذارد.

۷٫ از شما قدردانی می کنند.

فردی که با او ازدواج می‌کنید باید زحمات شما را درک کند، ویژگی های مثبت اخلاقی، فیزیکی و هر چیزی ک در مورد شما دوست دارد را بگوید و درک کند که شما هم برای رابطه زحمت می کشید. اگر همسرتان یا نامزدتان این کار را نمی کند شما شروع کند و او را نیز با خود همراه سازید.

۸٫ آنها مایل به سازش هستند.

با چه کسانی باید ازدواج کرد؟ فردی که با او ازدواج می کنید نباید یک فرد ضعیف النفس باشد. شریک زندگی شما باید مایل باشد که در مورد هر مشکلی با شما صحبت کند و مصالحه انجام دهد که ممکن است دقیقاً آن چیزی نباشد که هر یک از شما می خواهید، اما با این وجود برای هر دو شما منصفانه است.

۹٫ به مادر و پدر شما احترام می گذارند.

شخصی که با او ازدواج می کنید لازم نیست از گذراندن وقت با خانواده شما لذت ببرد، اما آنها باید برای انجام این کار احترام کافی داشته باشند. بدون شکایت در طول تعطیلات و مناسبت های خاص که برای شما مهم است باید با خانواده شما وقت بگذرانند.

منبع : با چه کسانی باید ازدواج کرد

پانیز بازدید : 32 سه شنبه 10 بهمن 1402 نظرات (0)

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟ کودک شاد اغلب سالم تر و موفق تر از کودکانی هستند که شاد نیستند. آنها کمتر مستعد ابتلا به بیماری های جسمی و روانی هستند و در مدرسه و زندگی شخصی خود عملکرد بهتری دارند.

در اینجا چند نکته برای کمک به کودکان برای شاد بودن آورده شده است:

  • با آنها وقت بگذرانید و به آنها توجه کنید.
  • از آنها حمایت کنید و به آنها احساس امنیت و حمایت دهید.
  • به آنها فرصت هایی برای یادگیری و رشد بدهید.
  • به آنها فرصت هایی برای بازی و سرگرمی بدهید.

با کمک والدین و سایر بزرگسالان، کودکان می توانند یاد بگیرند که چگونه شاد باشند و زندگی را با تمام وجود لذت ببرند.

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم

چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟ کودک شاد آرزوی هر خانواده ای است. والدین می‌توانند با ایجاد یک محیط سالم و حمایت‌کننده در خانه، به کودکان خود کمک کنند تا از این عوامل به نفع خود استفاده کنند و زندگی شادتری داشته باشند.

۱. از تقویت مثبت استفاده کنید

 برای کودکان، والدین اولین حمایت اخلاقی هستند که باید بدانند آیا کار خاصی را درست انجام می دهند یا خیر. تقویت مثبت برای تربیت کودکی با اعتماد به نفس و شاد ضروری است. به همین دلیل مهم است که هر زمان که فرزندتان کاری را درست انجام می دهد از او قدردانی کنید. اما وقتی اشتباه می کند او را تحسین نکنید. تمجید نادرست می تواند مضر باشد. او ممکن است همیشه به دنبال کلمات قدردانی باشد، که می تواند باعث ایجاد مسائل مربوط به انگیزه در آینده در زندگی شود.

۲. به کودک خود بیاموزید که صبور باشد

بچه‌ها آماده شده‌اند که با لذت آنی انرژی بگیرند. و در دنیای امروز که همه چیز با یک انگشت در دسترس است، نیاز به ارضای هر نیازی در لحظه در حال افزایش است. مهم است که به فرزندان خود اجازه دهید مزایای لذت طولانی مدت و این واقعیت اساسی را درک کنند که هر چیزی زمان خودش را می گیرد. با تلقین ارزش‌های صبر، فرزندانتان دیگر دشمن خودشان نیستند و احساس غم و اندوه نمی‌کنند.

۳. به فرزندتان کمک کنید تا روابط خوب برقرار کند

خانواده و دوستان شادی فراوان و همچنین لحظات به یاد ماندنی را برای همیشه به ارمغان می آورند. بچه ها ممکن است به راحتی با خانواده و حتی با دوستان خود ارتباط برقرار کنند. اما والدین باید به آنها یاد بدهند که این کار را با آشنایان یا حتی همسایگان انجام دهند. 

۴. به فرزند خود بیاموزید که مهربان باشد

بچه‌ها ممکن است در روزهای اول مالکیت داشته باشند و ممکن است به دیگران در زندگی خود تنها به خانواده نزدیک خود اهمیت دهند. با گذشت زمان، لازم است فرزندان شما بدانند که در زندگی آنها چیزی بیش از خودشان وجود دارد. با پرورش همدلی و مهربانی نسبت به دیگران، آنها شروع به کشف شادی نوع منحصر به فردی خواهند کرد.

منبع : چگونه کودکانی شاد داشته باشیم ✔️ ۲۱ راز که نمی دانید

پانیز بازدید : 22 چهارشنبه 27 دی 1402 نظرات (0)

 

 

علت گریه بی دلیل نوجوان یک واکنش طبیعی انسان به طیف وسیعی از احساسات است، از شادی و عشق گرفته تا غم و اندوه. گریه می‌تواند نشانه‌ای از سلامت روان و عاطفی خوب باشد، زیرا به ما کمک می‌کند تا احساسات خود را پردازش کنیم و با استرس مقابله کنیم.

با این حال، گاهی اوقات نوجوانان ممکن است گریه‌های بی دلیلی داشته باشند که به نظر می‌رسد هیچ دلیل خاصی برای آنها وجود ندارد. این گریه‌ها می‌توانند نگران‌کننده باشند، زیرا ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل اساسی سلامت روان باشند. در ادامه علت گریه بی دلیل نوجوان آمده است.

علت گریه بی دلیل نوجوان

در اینجا برخی از دلایل احتمالی گریه بی دلیل نوجوان آورده شده است:

  • افسردگی: افسردگی یک اختلال روحی شایع است که می‌تواند باعث طیف گسترده‌ای از علائم شود، از جمله گریه بی دلیل، غم و اندوه، بی‌حوصلگی و بی‌انگیزگی.
  • اضطراب: اضطراب نیز یک اختلال روحی شایع است که می‌تواند باعث علائمی مانند تنش، نگرانی، تحریک‌پذیری و گریه بی دلیل شود.
  • استرس: استرس می‌تواند باعث طیف وسیعی از علائم جسمی و روحی شود، از جمله گریه بی دلیل.
  • تغییرات هورمونی: تغییرات هورمونی که در دوران بلوغ رخ می‌دهد، می‌تواند باعث نوسانات خلقی و گریه بی دلیل شود.
  • مشکلات خانوادگی یا مدرسه: مشکلات خانوادگی یا مدرسه نیز می‌توانند باعث استرس و اضطراب در نوجوانان شوند که می‌تواند منجر به گریه بی دلیل شود.
  • سوابق سوء استفاده یا بدرفتاری: نوجوانانی که در معرض سوء استفاده یا بدرفتاری قرار گرفته‌اند، ممکن است بیشتر در معرض گریه بی دلیل باشند.
  • داروها: برخی از داروها، مانند داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب، می‌توانند باعث گریه بی دلیل شوند.

چرا بی دلیل گریه میکنم

چرا بی دلیل گریه میکنم نی نی سایت. گریه‌های غیرمنتظره می‌تواند با احساسات قوی و شرایط سلامت روانی، از جمله افسردگی، اضطراب، فرسودگی شغلی، اندوه و شرم مرتبط باشد.

  • افسردگی: کارشناسان بهداشت روان در سطح جهانی  نوسانات خلقی و طغیان های عاطفی را به عنوان علائم رایج افسردگی توصیف می کنند. بر اثر افسردگی یا بیماری دوقطبی یک دقیقه ممکن است عصبانی باشید و لحظه بعد بی اختیار گریه کنید. در موارد دیگر، ممکن است خاموش شوید و بی حس شوید بدون اینکه بدانید چرا.
  • اضطراب و ترس: گریه های غیرقابل کنترل اغلب می تواند با اضطراب مرتبط باشد و می‌تواند برخی از قوی‌ترین واکنش‌های بدن را برانگیزد، بر احساسات تأثیر بگذارد و علائمی مانند غم و اندوه یا میل به گریه را ایجاد کند. ترس همچنین می‌تواند باعث گریه افراد شود به خصوص اگر این ترس شدید بوده و باعث به خطر انداختن زندگی و سلامت فرد شود.
  • فرسودگی شغلی: فرسودگی شغلی شکلی از فرسودگی کامل ذهنی و جسمی است که در اثر استرس های مزمن مداوم ایجاد می شود. علل فرسودگی شغلی ممکن است شامل کار، فرزندپروری ( به ویژه برای مادر )، آموزش و مراقبت باشد، بسیار دیده می شود که افراد به دلیل فشار کاری بسیار بالا دچار گریه های ناگهانی می شوند.

 

  • اندوه: گریه غیرقابل کنترل اغلب با اندوه مرتبط است. این احتمال وجود دارد که درماندگی و ناامیدی مرتبط با مسائل مربوط به دلبستگی مانند سوگ، جدایی‌های عاشقانه، حرکت‌ها یا جدایی‌ها قدرت برانگیختن اشک را داشته باشد.
  • شرم: گریه غیرقابل کنترل می تواند پاسخی منطقی به انواع احساساتی باشد که شرم برمی انگیزد، از جمله خجالت یا خودآگاهی. شرم اغلب زمانی اتفاق می افتد که افراد از مرزهای هنجارهای اجتماعی فراتر می روند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که گریه‌کنندگان اگر از گریه خجالت می‌کشند یا خجالت می‌کشند، یا با افرادی که حمایت نمی‌کنند، حالشان بدتر می‌شود.
  •  احساس غرق شدن: احساس غرق شدن با احساس استرس در هم آمیخته است. انبوهی از احساسات منفی ایجاد می کند. که می تواند رشد کند و غیر قابل کنترل شود. گریه به عنوان راهی برای رهایی از این احساسات شدید و مقابله با احساس غرق شدن عمل می کند.
  • احساس پوچی: احساس پوچی می تواند یک جنگ درونی گیج کننده از احساسات ایجاد کند. ۸ هنگامی که پوچی رخ می دهد، ممکن است نتوانید احساسات را تشخیص دهید، اما احتمالاً به تنهایی، غم و اندوه یا احساس بی حسی مرتبط هستند. این احساسات می توانند ایجاد شوند و عوارض عاطفی داشته باشند که منجر به گریه می شود.

درمان افسردگی نوجوانان در خانه

اگر نگران گریه بی دلیل نوجوان خود هستید، مهم است که با او صحبت کنید و ببینید آیا مشکلی وجود دارد که او از آن صحبت نمی‌کند. سعی کنید یک محیط حمایتی و همدردی ایجاد کنید تا نوجوان شما احساس راحتی کند و احساسات خود را با شما در میان بگذارد.

در اینجا چند نکته برای کمک به نوجوانی که بی‌دلیل گریه می‌کند آورده شده است:

  • به او اطمینان دهید که احساساتش را می‌فهمید و حمایت می‌کنید.
  • به او کمک کنید تا احساسات خود را پردازش کند.
  • اگر فکر می‌کنید نوجوان شما به کمک حرفه‌ای نیاز دارد، او را تشویق کنید تا با یک روانشناس یا مشاور صحبت کند.

اگر متوجه علت گریه بی دلیل نوجوان شدید یا طولانی مدت است، مهم است که با یک متخصص سلامت روان مشورت کنید. آنها می‌توانند به شما کمک کنند تا علت گریه را شناسایی کنید و درمان مناسب را دریافت کنید. برای صحبت با برترین متخصصان نوجوان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

علت گریه بی دلیل نوجوان

علائم افسردگی

افسردگی یک اختلال روانی شایع است که می تواند بر احساسات، افکار و رفتارهای فرد تأثیر بگذارد. علائم افسردگی می تواند خفیف یا شدید باشد و ممکن است به صورت دوره ای یا مداوم رخ دهد.

پانیز بازدید : 24 چهارشنبه 27 دی 1402 نظرات (0)

 

 

بیش فعالی دختران اختلالی است که با الگوهای رفتاری غیرقابل کنترل و بیش از حد مشخص می شود. این اختلال می تواند در هر سنی شروع شود، اما اغلب در دوران کودکی تشخیص داده می شود. بیش فعالی در دختران شایع است، اما اغلب به عنوان اختلال در پسران شناخته می شود. زنان بیشتر از مردان دارای صفات درونی هستند. به طور خاص، دختران بیشتر به سمت بی توجهی و بی نظمی گرایش پیدا می کنند.

علیرغم اطلاعات فراوان در مورد ADHD، درک ما از دختران با این اختلال هنوز به طرز شگفت آوری محدود است. برای چندین دهه، کودکان بیش فعال و تکانشی مبتلا به بیش فعالی تشخیص داده شده اند. دخترانی که اغلب بی توجه تر از بیش فعالی بودند، به ندرت آن معیارهای اولیه را برآورده می کردند و بنابراین تشخیص داده نمی شدند و به آنها توجهی نمی شد. در آن زمان بیش فعالی یک اختلال در نظر گرفته شد که عمدتاً پسران را تحت تأثیر قرار می دهد.

بیش فعالی در دختران

اکنون می دانیم که مسیر رشد دختران برعکس پسران است. در واقع، برای دختران، بلوغ نشانه تشدید علائمی مانند واکنش عاطفی، اضطراب و نوسانات خلقی است. این تغییرات هر ماه تشدید می شود، زمانی که تغییر سطح استروژن قبل از قاعدگی می تواند باعث ایجاد یک ترن هوایی عاطفی شود. علائم بیش فعالی در دختران می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • عدم توانایی نشستن یا ایستادن در یک مکان
  • بیقراری و تکانشگری
  • دقت و تمرکز ضعیف
  • عدم توانایی گوش دادن به دستورالعمل ها
  • تداخل با دیگران
  • تکرار کردن رفتارهای نامناسب
  • تغییرات خلقی ناگهانی

اگر نگران بیش فعالی کودک و نوجوان خود هستید، با یک متخصص بهداشت روان مشورت کنید. مرکز تخصصی کودک ستاره ایرانیان با بهترین روش های روز دنیا بدون عوارض جانبی پرخاشگری کودک را ریشه یابی و درمان می کند. به این منظور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

بیش فعالی دختران

علل بیش فعالی در دختران

علت دقیق بیش فعالی در دختران هنوز به طور کامل مشخص نشده است. اعتقاد بر این است که این اختلال ممکن است به دلیل ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی ایجاد شود.

  • عوامل ژنتیکی: تحقیقات نشان داده است که بیش فعالی در خانواده ها ارثی است. اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما بیش فعالی داشته باشد، احتمال ابتلای شما به این اختلال بیشتر است.
  • عوامل محیطی: عوامل محیطی مانند قرار گرفتن در معرض سموم در دوران بارداری یا زایمان نیز ممکن است خطر ابتلا به بیش فعالی را افزایش دهد.
  • تشخیص بیش فعالی در دختران: تشخیص بیش فعالی در دختران معمولاً توسط پزشک یا متخصص بهداشت روان انجام می شود. برای تشخیص بیش فعالی، پزشک یا متخصص بهداشت روان از شما در مورد علائم خود و سابقه پزشکی شما سوال خواهد پرسید. آنها ممکن است همچنین از شما بخواهند که آزمایشاتی را انجام دهید، مانند تست توجه و تمرکز.

 

منبع : بیش فعالی دختران ✔️ اگر بیش فعالی درمان نشود

پانیز بازدید : 26 پنجشنبه 21 دی 1402 نظرات (0)

 

گاز گرفتن کودکان یکی از رفتارهای معمول در کودکان نوپا و خردسال است. این رفتار می تواند برای والدین و مربیان کودکان نگران کننده باشد، اما مهم است که بدانیم که گاز گرفتن معمولاً نشانه ای از مشکلی جدی نیست. این رفتار معمولاً در سنین ۱۸ تا ۳۶ ماهگی بیشتر دیده می شود و در اکثر موارد تا سن ۴ سالگی برطرف می شود.

اگر کودک شما به طور مکرر گاز می گیرد، باید با پزشک یا متخصص اطفال مشورت کنید. در برخی موارد، گاز گرفتن می تواند نشانه ای از یک مشکل زمینه ای مانند اختلال عصبی یا اختلال طیف اوتیسم باشد.

علت گاز گرفتن کودکان

علت گاز گرفتن کودکان نی نی سایت مختلفی وجود دارد که ممکن است کودکان گاز بگیرند. برخی از دلایل رایج عبارتند از:

  • تسکین درد دندان درآوردن: دندان درآوردن می تواند برای کودکان بسیار دردناک باشد. گاز گرفتن می تواند راهی برای تسکین این درد باشد.
  • ابراز احساسات: کودکان نوپا و خردسال هنوز در حال یادگیری نحوه ابراز احساسات خود هستند. گاز گرفتن می تواند راهی برای بیان خشم، ترس، یا ناامیدی باشد.
  • جلب توجه: گاهی اوقات، کودکان گاز می گیرند تا توجه والدین یا مربیان خود را جلب کنند.
  • تقلید: کودکان ممکن است از رفتارهای دیگران تقلید کنند. اگر کودک دیگری را گاز می بیند، ممکن است خود نیز شروع به گاز گرفتن کند.

پیشنهاد مشاور: استفراغ کودک ✔️ ۱۱ درمان تضمینی استفراغ کودک

اگر هنگام گاز گرفتن فرزندتان بخندید یا عصبانی شوید، می تواند کنجکاوی کودک شما را برانگیزد و ممکن است دوباره سعی کند شما را گاز بگیرد تا واکنش شما را برانگیزد.

علت گاز گرفتن دست خود

علت گاز گرفتن دست خود کودک می تواند متفاوت باشد. شایع ترین دلایل عبارتند از:

  • ابراز احساسات: کودکان نوپا اغلب نمی توانند احساسات خود را به طور موثر بیان کنند. گاز گرفتن می تواند راهی برای ابراز خشم، ناامیدی، ترس یا حتی هیجان باشد.
  • جلب توجه: کودکانی که به توجه والدین یا سایر مراقبان خود نیاز دارند ممکن است گاز بگیرند.
  • کپی کردن رفتار: کودکان ممکن است از سایر کودکان یا بزرگسالان که گاز می گیرند یاد بگیرند.

کودکان خردسال ممکن است به دلایل زیر با گاز گرفتن ناراحتی خود را ابراز کنند:

  • خستگی یا ناخوشی
  • احساس اینکه کودک دیگری در بازی یا فعالیت او دخالت می کند
  • احساس بی حوصلگی
  • عدم توانایی به برقراری ارتباط کلامی با اطرافیان خود نیستند

در برخی موارد، گاز گرفتن می تواند نشانه یک مشکل پزشکی باشد. به عنوان مثال، کودکانی که دچار مشکلات دهان یا دندان، عفونت یا اختلالات رشدی هستند ممکن است بیشتر گاز بگیرند.

اگر کودک شما دست خود را گاز می گیرد، مهم است که علت را درک کنید. در صورت وجود مشکل پزشکی، درمان مناسب برای کودک شما مهم است. در غیر این صورت، می توانید با کمک به کودک خود در یادگیری راه های سالم برای ابراز احساسات خود، به کاهش گاز گرفتن کمک کنید.

چگونه با گاز گرفتن کودکان برخورد کنیم

اگر کودک شما گاز می گیرد، مهم است که به آرامی و با آرامش با او برخورد کنید. در اینجا چند نکته برای برخورد با گاز گرفتن کودکان آورده شده است:

  • کودک خود را به آرامی از فرد گاز گرفته شده جدا کنید.
  • کودک خود را از موقعیت دور کنید تا آرام شود.
  • به کودک خود توضیح دهید که گاز گرفتن رفتاری نامناسب است.
  • کودک خود را به جایگزینی برای گاز گرفتن، مانند گاز گرفتن یک اسباب بازی نرم، تشویق کنید.

اگر گاز گرفتن کودک شما ادامه داشت، مهم است که با یک متخصص اطفال یا روانشناس کودکان مشورت کنید. آنها می توانند به شما کمک کنند تا علت گاز گرفتن کودکخود را شناسایی کنید و راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه دهند. رای اطلاعات بیش تر در زمینه اختلال کودکان می توانید با مرکز تخصصی کودک با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

منبع : چرا کودکان گاز می گیرند✔️ علت و درمان گاز گرفتن کودکان

پانیز بازدید : 23 پنجشنبه 21 دی 1402 نظرات (0)

 

سندروم کلاین فلتر (Klinefelter-Syndrom, XXY) چیست و چه علائمی را به همراه دارد؟ این سندروم مشکل ژنتیکی می باشد و در مردان دیده می شود زمانی که یک کروموزوم x اضافی داشته باشند. این کروموزوم اضافی بر روی عملکرد جسمانی، رشدی، رفتاری و شناختی فرد تاثیر می گذارد و باعث می شود تا آسیب هایی به فرد وارد شود، این سندروم مشکلات گسترده ای را به همراه دارد و در صورتی که تشخیص آن زودتر انجام شود راحت تر می توانید با آسیب های آن مقابله کنید.

در ادامه این مقاله توضیحات بیشتری در مورد این سندروم بیان می کنیم که مطالعه آن می تواند برای شما مفید باشد و هم چنین می توانید از مشاوره کودک کمک بخواهید تا به موقع آن را تشخیص دهد و اقدامات لازم برای درمان صورت گیرد.

سندروم کلاین فلتر چیست؟

کلاین فلتر اختلالی کروموزومی می باشد که تنها در مردان به وجود می آید به طور کلی جنسیت افراد از طریق دو کروموزوم تعیین می شود که کروموزوم X از مادر به ارث برده می شود وکروموزوم Y از پدر به پسر منتقل می شود، در صورتی که پدر هم به جای کوروموزوم Y کوروموزوم X را به فرزندش انتقال دهد فرزند او دختر خواهد شد و مردانی که به سندروم کلاین فلتر مبتلا می باشند شکل کروموزومی آن ها به جای XY، به صورت XXY می باشد که این شکل به خاطر خطا در زمان لقاح ایجاد می شود و یک نوع بیماری ژنتیکی به حساب می آید.

علائم و نشانه ها

این سندروم از همان دوران نوزادی فرد را دیگر مجموعه ای از علائم و نشانه های مخصوص به خود می کند که با تغییر در دوره رشدی، علائم و نشانه های مربوط به آن دوره تغییر می کند در ادامه این مقاله با هر کدام از علائم و نشانه هایی که مربوط به دوره های زندگی می شود آشنا می شویم و اطلاعاتی در مورد آن بیان می کنیم.

علائم سندروم کلاین فیلتر در بدو تولد

شرایط این بیماری به گونه ای می باشد که در ابتدا تولد بر روی نوزاد پسر نشان داده نمی شود و نوزاد پسر با این سندروم به دنیا می آید در بسیاری از موارد سالم به نظر می رسد، اما در برخی از موارد ممکن است علائم جسمانی خاصی ظاهر شود که این نشانه ها شامل موارد زیر می شود.

  • آلت تناسلی کوچک
  • داشتن بیضه های کوچکتر از حد طبیعی
  • قرار داشتن مجرای ادرار در پایین آلت تناسلی به جای نوک آن

سندرم کلاین فلتر در زنان

سندرم کلاین فلتر نوعی ناهنجاری کروموزومی است که در آن فرد دارای یک کروموزوم جنسی X اضافی است. این سندرم در زنان نادر است و شیوع آن حدود ۱ در ۲۵۰۰ تا ۵۰۰۰ زن است.

در زنان مبتلا به سندرم کلاین فلتر، کروموزوم جنسی X اضافی معمولاً در سلول های تخمک یا اسپرم تشکیل می شود. این خطا می تواند در هر مرحله از تقسیم سلولی رخ دهد، از جمله میوز (تقسیم سلولی که سلول های تخمک را تولید می کند) یا میتوز (تقسیم سلولی که سلول های بدن را تولید می کند).

پیشنهاد مشاور:شغل مناسب برای اختلالات روان و شخصیت

تشخیص سندرم کلاین فلتر

آزمایش کروموزومی، که به آن کاریوتیپ نیز گفته می‌شود، می‌تواند تشخیص سندرم کلاین فلتر را تأیید کند. این آزمایش از سلول‌های خون یا پوست برای بررسی تعداد و شکل کروموزوم‌ها استفاده می‌کند.

سندرم کلاین فلتر معمولاً در دوران کودکی تشخیص داده نمی‌شود. اکثر مردان مبتلا به این سندرم تا سن بلوغ که علائم و نشانه‌های آن شروع می‌شود، تشخیص داده نمی‌شوند.

اگر علائم و نشانه‌هایی دارید که ممکن است نشان‌دهنده سندرم کلاین فلتر باشد، با پزشک خود صحبت کنید. درمان برای سندرم کلاین فلتر وجود ندارد، اما درمان‌های موجود می‌تواند به مدیریت علائم و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

علائم سندروم کلاین فلتر در کودکی

سندروم کلاین فلتر در دوران کودکی تاثیرات بیشتری بر روی فرد می گذارد و علائم و نشانه های آن خفیف تا شدید می باشند و در بیماران، متفاوت است، حتی بسیاری از پسران هستند با وجودی که به این سندروم مبتلا می باشند در دوران کودکی هیچ نشانه ای را از خودشان نشان نمی دهند.

علائم سندروم کلاین فلتر و هم پوشانی آن با علائم بیماری های دیگر تشخیص بیماری را برای متخصصین بسیار دشوار می کند، نشانه ها و علائم این سندروم در دوران کودکی شامل موارد زیر می شود:

  • تاخیر در تکلم و راه رفتن
  • رشد و هماهنگی حرکتی ضعیف
  • احساس ضعف و خستگی
  • کاهش قدرت و انقباض عضلانی (این مشکل می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات ثانویه ای مانند آپنه یا قطع تنفس در خواب یا یبوست مزمن شود.)
  • اختلالات یادگیری و یا وجود مشکلاتی در یادگیری مثل دشواری در گوش دادن و تمرکز کردن

منبع : سندروم کلاین فلتر ✔️ تشخیص قطعی و درمان

پانیز بازدید : 21 دوشنبه 18 دی 1402 نظرات (0)

با چه کسانی ازدواج نکنیم یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی هر فرد است. این تصمیم می‌تواند تأثیر عمیقی بر زندگی فرد داشته باشد و حتی می‌تواند مسیر زندگی او را تغییر دهد. بنابراین، قبل از تصمیم‌گیری برای ازدواج، مهم است که به‌خوبی در مورد آن فکر کنیم و تمام جوانب آن را در نظر بگیریم.

یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در هنگام تصمیم‌گیری برای ازدواج در نظر گرفته شود، ویژگی‌های طرف مقابل است. اگر طرف مقابل ما دارای ویژگی‌های نامناسبی باشد، می‌تواند زندگی مشترک ما را با مشکلات زیادی مواجه کند. در این مقاله، به بررسی ویژگی‌های افرادی می‌پردازیم که نباید با آنها ازدواج کنیم.

با چه کسانی ازدواج نکنیم دکتر انوشه

دکتر انوشه، روانشناس و مشاور خانواده، معتقد است که ازدواج یک تصمیم مهم و سرنوشت‌ساز است و باید با دقت و آگاهی انجام شود. او در سخنرانی‌ها و کتاب‌های خود به نکات مهمی در انتخاب همسر اشاره کرده است.

۱. افراد دارای اختلالات روانی: افراد دارای اختلالات روانی، مانند افسردگی، اضطراب، اسکیزوفرنی و …، ممکن است در زندگی مشترک مشکلات زیادی ایجاد کنند. این افراد ممکن است رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی داشته باشند و کنترل احساسات خود را نداشته باشند. در نتیجه، زندگی مشترک با آنها می‌تواند بسیار پرتنش و دشوار باشد.

مشاوره پیش از ازدواج یک نوع مشاوره است که به زوجینی که در آستانه ازدواج هستند کمک می کند تا برای زندگی مشترک آماده شوند. برای صحبت با برترین متخصصان ازدواج می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

۲. افراد معتاد: اعتیاد به مواد مخدر، الکل و … می‌تواند تأثیر مخربی بر زندگی مشترک داشته باشد. افراد معتاد ممکن است کنترل زندگی خود را از دست بدهند و به نیازهای همسر خود اهمیتی ندهند. در نتیجه، زندگی مشترک با آنها می‌تواند بسیار ناپایدار و پر از مشکلات باشد.

منبع : با چه کسانی ازدواج نکنیم ✔️ دکتر انوشه و هولاکویی

پانیز بازدید : 24 دوشنبه 18 دی 1402 نظرات (0)

تحلیل نقاشی کودک چه اهمیتی دارد؟ آیا نقاشی‌ های فرزند شما می‌توانند دریچه‌ای به درون ذهن و قلب او باشند؟ روانشناسی نقاشی کودک چیست و چگونه از طریق تفسیر نقاشی کودک، می توان در فهم و مدیریت احساسات، به کودک کمک کرد؟ کودکان به روش های مختلفی با جهان اطراف خود ارتباط برقرار می کنند؛ ارتباط کلامی فقط یکی از راه های ورود به دنیای ذهنی کودکان است.

نقاشی یک فعالیت طبیعی و خلاقانه برای کودکان است که می تواند مزایای زیادی برای آنها داشته باشد. نقاشی می تواند به کودکان کمک کند تا:

  • مهارت های حرکتی ظریف خود را توسعه دهند.
  • تفکر خلاق خود را پرورش دهند.
  • زبان خود را توسعه دهند.
  • خودآگاهی خود را افزایش دهند.

 

روانشناسی نقاشی کودک

نقاشی کشیدن نیز یکی از راه های دیگر برای ابراز احساسات کودکان است. با درک مفهوم و تفسیر نقاشی کودک و تحلیل آن ها می توان به درک عمیق تری از وضعیت روانی و ذهنی او رسید.

اشکال و الگوهای خط خطی کردن و حتی رنگ هایی که کودک اغلب در نقاشی هایش استفاده می کند می تواند، درک بهتری از شخصیت او به تراپیست و والدین او داده تا از این طریق بتوانند به کودک بیاموزند چگونه بر موقعیت های استرس زا و دشوار غلبه کند.

روانشناسان معتقد هستند که یک روش خوب برای بیان استرس و آرامش یافتن در زمان‌های سخت، کشیدن نقاشی است. پزشکان نیز طی دوره های درمانی که شامل نقاشی کشیدن هم هستند، موفق به درمان مشکلاتی مانند مکیدن شست، شب ادراری و لکنت زبان در کودکان شده اند.

به کودک خود وسایل رنگ آمیزی مثل مداد شمعی، آبرنگ، ماژیک و دفتر نقاشی بدهید، اگر به اشکال ترسیمی او، رنگ هایی که غالبا استفاده می کند و احساس کلی شکل هایی که می کشد دقت کنید، مسلما اطلاعات زیادی درباره آن چه درون کودک می گذرد به دست خواهید آورد، البته توجه داشته باشید که تحلیل نقاشی کودک برای کسی که روانشناس نیست سخت می باشد و ممکن است اشتباهات شما به ضرر کودکتان تمام شود.

در این بخش از مقاله معنا و تحلیل نقاشی کودک با توجه به سن آن ها را بیان خواهیم کرد.

توجه کنید که نقاشی کودکان بین ۱۸ ماهگی تا ده سالگی گاهی بی معنی و گاهی مفهومی است.

تحلیل نقاشی کودک با توجه به سن 

  • تحلیل نقاشی کودک در ۱۸  ماهگی: در ۱۸ ماهگی انگشت و مچ دست محکم می شود و کودک قادر است که مچ دست خود را حرکت دهند. در این سن کودک می توانند خط راست یا زیگزاگی بکشد و نمی توان به نقاشی آن ها مفهومی داد و در مورد آن صحبت کرد.
  • تحلیل نقاشی کودک قبل از دو سالگی: کودک در این سن بدون اراده و برنامه ریزی، شروع به کشیدن خطوط دایره می کند.
  • روانشناسی نقاشی کودک سه ساله: در سن ۲ تا ۳ سالگی کودک می تواند با خطوط انسان ها و اشیا را ترسیم کند و توانایی ترکیب خط و دایره را دارد.
  • روانشناسی نقاشی کودکان ۴ ساله: نقاشی یک فعالیت طبیعی و خلاقانه برای کودکان است که می تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد رشد و توسعه آنها ارائه دهد. نقاشی کودکان ۴ ساله معمولاً نشان دهنده رشد شناختی و اجتماعی آنها است. آنها در این سن شروع به توسعه درک بهتری از دنیای اطراف خود می کنند و این امر در نقاشی های آنها منعکس می شود.
  • روانشناسی نقاشی کودک ۵ ساله: در این سن حرکت عصب چشم و مفاصل قوی تر می شود در نتیجه کودک کنترل بیش تری رو کشیدن خطوط و شروع و پایان آن ها دارد.
  • روانشناسی نقاشی کودک ۶ ساله: با بالا رفتن سن، خلاقیت ها سبک خاصی پیدا می کنند و نقاشی کودک جزییات بیش تری خواهد داشت و کودک به نقاشی خود اشیا، حیوان ها یا مردم را نیز اضافه کرده و با کشیدن ابرو، مو و مژه به آن ها شکل واقعی تری می دهد.
  • روانشناسی نقاشی کودکان ۷ ساله: نقاشی کودکان ۷ ساله معمولاً نشان دهنده رشد شناختی و اجتماعی آنها است. آنها در این سن شروع به توسعه درک بهتری از دنیای اطراف خود می کنند و این امر در نقاشی های آنها منعکس می شود.

۸ تفسیر نمادها در نقاشی های کودکان

نقاشی یک خروجی و راهی برای ارتباط با دیگران است و آثار هنری کودکان نمایانگر شخصیت آن هاست. نقاشی های کودکان منحصر به فرد است و می تواند اطلاعات دقیقی در مورد هنرمندان جوان به ما بدهد.

  • تفسیر خانه : خانه در نقاشی کودکان معانی زیادی دارد که محبت و صمیمیت یکی از آن ها می باشد و روانسنج ها و مشاوران کودک معانی عمیق تر و تکنیکی تری از آن برداشت می کنند از جمله آشفتگی کودک و یا از نوع کشیدن خانه ویژگی های شخصیتی او را استخراج می کنند، برای این امر می توانید از مشاوران و هنردرمانگران مرکز مشاوره ستاره ایرانیان کمک بگیرید.
  • تفسیر ابر : جایگاه ابر و خورشید نسبت به یکدیگر از اهمیت زیادی برخوردار هستند مثلا اگر ابر جلوی خورشید را گرفته باشد نشانه کدورت و یا تغییر احساسات کودک در خانه می باشد به عبارت دیگر زندگی شاد آن ها به سمت زندگی غمگین می رود. البته تحلیل تخصصی و جامع باید توسط روانسنج صورت بگیرد تا اختلالات و مشکلات کودک به طور دقیق تر مورد بررسی قرار بگیرد.
  • نماد مادر : مادر همان فردی است که مادر واقعی بچه باشد و در صورت اینکه بچه مادر نداشته باشد نماد فردی است که از او مراقبت می کند، و این نقاشی نشان می دهد که چه دیدی نسبت به او دارد که نحوه کشیدن، رنگ زدن و اشکال مورد استفاده می تواند چیزهای زیادی راجع به مادر بگوید.

 

  • تفسیر درخت : همانطور که کودکان بزرگ می شوند، نقاشی های آن ها به ابزاری حیاتی برای رشد آن ها تبدیل می شود، زیرا به آن ها اجازه می دهد خلاقیت خود را افزایش دهند و بر مهارت های حرکتی خود مسلط شوند. در مورد تفسیر درخت، ریشه، تنه، زمین، برگ ها، سبزه، رنگ درخت، خطوط استفاده شده و حتی شکل برگ ها پر از اطلاعات روانشناسی می باشد که با توجه به نقاشی هر کودک متفاوت و منحصر به فرد می باشد و چون هیچ نقاشی مانند دیگری نیست تفسیر آن باید به وسیله روانسنج انجام شود.
  • تفسیر بینی : بینی خیلی بلند به این معنی است که فرد احتمالا دروغگو یا غیرقابل اعتماد می باشد، البته همان طور که گفته شد معنی آن با توجه به شرایط کودک متفاوت می باشد و معانی پیچیده تری با توجه به شکل کشیدن به همراه دارد.
  • تفسیر کشیدن قلب : قلب معانی زیادی دارد مانند کمبود احساسات و مجبت، یا دریافت محبت از فرد، علاقه به دریافت محبت از آن فرد، احساس دلرحمی نسبت به او و بسیار معانی دیگر که با توجه به روابط و خطوط می توان معنی آن را با کمک روانشناس کودک به بهترین شکل تفسیر کرد.
  • تفسیر باران در نقاشی کودکان: تفسیر باران نیز معانی مختلفی دارد، اوضاع نگران کننده برای کودک، درگیری، غم و اندوه البته بسته به دید کودک می تواند معانی کاملا متفاوتی داشته باشد. تفسیر چتر در نقاشی کودکان می تواند به عنوان پناه یا حتی درد باشد و بازهم بستگی به نوع کشیدن نقاشی دارد.
  • تفسیر خورشید: بسیاری از روانشناسان باور دارند که خورشید می تواند نماد احساسات فرد، والدین یا فردی باشد که در زندگی کودک نقش اساسی دارد، حال حالت خورشید، خطوط، رنگ و نحوه قرار گیری آن در صفحه اطلاعات زیادی دارد و می تواند نشان دهد کودک چه احساساتی در مورد والدین خود دارد.

 

نکات مهم در درک مفهوم نقاشی کودک 

می توان با توجه به قسمتی از کاغذ که کودک در آن نقاشی می کشد، متوجه مطالبی شویم در ادامه این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

  1. تحلیل نقاشی کودک با توجه به اندازه آن: کشیدن نقاشی در ابعاد بزرگ، نشان دهنده حس امنیت در کودک بوده و نقاشی کوچک تر بدگمانی و انعکاس آن را بیان می کند و همچنین بیان می کند که کودک برای ارتباط به فضای کوچک نیاز دارد یا از فضاهای کوچک می ترسد و درگیر ترس شدید، فوبیا یا اضطراب اجتماعی می باشد.
  2. تفسیر اشکال هندسی در نقاشی کودکان: هر شکلی با توجه به نوع کشیدن، خطوط و رنگ متفاوت می باشد ولی می توان یک تفسیر کلی از آن ها داشت به طور مثال دایره نماد وحدت و همبستگی، مربع و مستطیل مرز های مشخصی دارد و افراد برنامه ریزی هستند. به طور کلی هر شکلی حتی اگر هندسی نباشد در تحلیل نقاشی کودک معنی داشته و نباید از آن غافل شد.
  3. تفسیر نقاشی کودکان با توجه به فشار مداد: در نقاشی کشیدن کودک، میزان فشار، اشتیاق را نشان می دهد اما فشار بیش از حد می تواند بیانگر پرخاشگری باشد و هرچه فشار بیش تر باشد میزان پرخاشگری بیش تر است.

منبع : تحلیل نقاشی کودک ✔️ ۲۰ نماد نگران کننده که باید بدانید

پانیز بازدید : 26 چهارشنبه 13 دی 1402 نظرات (0)

 

پایان یک رابطه می‌تواند یکی از سخت‌ترین تجربه‌های زندگی باشد. احساساتی مانند غم، اندوه، خشم، و ناامیدی ممکن است شما را فرا بگیرد. ممکن است احساس کنید که دنیایتان فرو ریخته است و دیگر نمی‌توانید به زندگی ادامه دهید.

در این مقاله، ما به شما کمک می‌کنیم تا با پایان رابطه کنار بیایید. ما به شما خواهیم گفت که چگونه احساسات خود را پردازش کنید، چگونه با شرایط جدید کنار بیایید، و چگونه به زندگی خود ادامه دهید.

نشانه های پایان رابطه

این ۲۱ نشانه به شما کمک می کند تا بتوانید برای ادامه رابطه تان تصمیم معقول تری بگیرید:

  1. شما دیگر شبیه خودتان نیستید: یکی از بهترین راه ها برای درک اینکه آیا رابطه شما موثر است، این نیست که به شریک زندگی خود نگاه کنید، بلکه به خودتان نگاه کنید. آیا مثل خود واقعیتان رفتار می­کنید یا دیوانه­وار و عاطفی عمل می­کنید؟ آیا اغلب بابت آن­چه در هنگام گفتگو با پارتنر خود می­گویید هراس دارید؟
  2. ۲) او باعث می­شود حس بدی نسبت به خودتان داشته باشید. اگر در مجاورت پارتنرتان عزت نفس تان کاهش می­یابد، نظرات توهین آمیز (هرچند با شوخی) دریافت می­کنید، و همواره نگران هستید که شاید چیز یا چیزهایی در شما واقعا اشتباه است، و در مجموع حس بدی نسبت به خودتان دارید،‌ احتمالا این رابطه به نفع شما نیست.
  3. در حال تجربه مداوم اضطراب رابطه هستید. از آن­جایی که مقدار خفیفی از اضطراب بخش جدانشدنی هر رابطه عاطفی­است، جهت تفکیک آن از حالت نابهنجار به سه سؤال پاسخ دهید: ۱) آیا مرتبا از رفتارهای او در غیاب خودتان سؤال می­کنید؟ ۲) آیا دائماً به عشق او نسبت به خودتان شک دارید؟ ۳) آیا دائماً به خود و ارزش خود، که در رابطه ارائه می­دهید، شک می­کنید؟
  4. دائما به فکر ارتباط با افراد دیگر هستید. فکر گاه به گاه، به ارتباط داشتن با شخص دیگر، عادی است، اما اگر این چیزی باشد که نمی­توانید جلوی تصور مداومش را بگیرید، و وقتی در مورد پارتنر خود در رختخواب فکر می­کنید هیجان زده نمی­شوید، احتمالا از نظر شما رابطه خسته کننده است. طبق مطالعه‌ای که در مجله شخصیت و روانشناسی اجتماعی منتشر شده است، مرحله ماه عسل روابط جدید جنسی تقریباً ۲-۳ سال به طول انجامد.
  5. تجربه خیانت در رابطه: اگر خیانت او ثابت شده و رابطه عاطفی عمیقی بین شما وجود داشته باشد، علی رغم آن­که به نظر می­رسد بهترین تصمیم جدا شدن است، اما این انتخاب همیشه به آسانی در عمل صورت نمی­پذیرد.

منبع : پایان رابطه ✔️ ۲۱ نشانه اصلی

پانیز بازدید : 25 چهارشنبه 13 دی 1402 نظرات (0)

 

برخورد صحیح با خودارضایی کودکان مسئله ای که بسیاری از والدین با نگرانی در مورد آن به کلینیک مراجعه کرده و گاها با رفتارهای نادرست و قضاوت های اشتباه کودک را دچار مشکلات هیجانی می کنند.

فهرست مطالب

 

استمناء یا خود ارضایی چیست؟

استمناء به معنای خود ارضایی برای کسب لذت و خودآرامی است. کودکان ممکن است به خود دست یا اشیای دیگری بمالند. خودارضایی  بیش از یک بررسی ساده اندام های تناسلی است که معمولا در ۲سالگی هنگام استحمام مشاهده می شود. در حین خودارضایی یک کودک معمولاً دارای چهره ای خیره، گرگرفته و شیفته به نظر می رسد. کودک ممکن است اغلب چندین بار در هر روز یا فقط یکبار در هفته تحریک شود. ولی آن به طور معمول تر هنگام خواب آلودگی، خستگی، تماشای تلویزیون یا استرس رخ می دهد.

 

علت خود ارضایی در کودکان دختر

خودارضایی ناگهانی یک رفتار نرمال در بسیاری از کودکان خردسالان و پیش دبستانی است. حدود یک سوم کودکان در این گروه سنی خودارضایی را هنگام کاوش اعضای بدن خود کشف می کنند. آن ها صرفاً به دلیل آنکه آن حس خوبی به دست می دهد به این عمل ادامه می دهند. برخی دیگر هم این کار را در واکنش به تنبیه یا فشار ناشی از توقف کامل خودارضایی انجام می دهند. برای این اختلال هیچ گونه دلایل پزشکی وجود ندارد و تحریک ناحیه تناسلی که موجب درد یا خارش می شود نیز ناشی از خودارضایی نیست.

علائم خود ارضایی در کودکان

یکی از علائم خود ارضایی در کودکان بلوغ و کنجکاوی در مورد امور جنسی می باشد که اغلب با کمی شرم مطرح می شود. پاسخ به این سوالات اهمیت زیادی داشته و در حقیقت آینده کودک و نگاه او به مسائل جنسی را شکل می دهد و ممکن است باعث ایجاد اختلال هویت جنسی کودک در آینده شود. بنابراین هنگام پاسخ دادن به سوالات آن ها صبر و شکیبایی زیادی داشته باشید.

  • کودکان کنجکاو هستند و همیشه می خواهند یاد بگیرند. یکی از اولین چیزهایی که می خواهند در مورد آن بیاموزند بدنشان است. آن ها در مورد عملکرد هر قسمت از بدن خود کنجکاو هستند و دوست دارند بدانند که چرا بدنشان با والدین، خواهر، برادر جنس مخالف متفاوت است.
  • ما به این امر جنسی فکر می کنیم زیرا از دیدگاه بزرگسالان به این موضوع نگاه می کنیم. برای کودک، این فقط کنجکاوی است. فقط اتفاق می افتد که برخی از چیزهایی که آن ها در موردش کنجکاو هستند عملکرد جنسی دارند. بنابراین هر رفتاری را نباید از علائم خود ارضایی در کودکان دانست.
  • علت مالیدن کودک به زمین نی نی سایت نیز می تواند تلاش کودک برای خودارضایی و تحریک باشد البته خودش این را نمی داند.

منبع : برخورد صحیح با خودارضایی کودکان

پانیز بازدید : 19 چهارشنبه 06 دی 1402 نظرات (0)

روانشناسی کودکان دبستانی شامل درک رشد جسمی، عاطفی، اجتماعی و شناختی کودکان در این سنین است. کودکان دبستانی از سنین ۵ تا ۱۲ سال هستند و در این دوره تغییرات زیادی را تجربه می کنند.

کودکان دبستانی در دوره‌ای از رشد و تحول قرار دارند که تغییرات زیادی در آنها رخ می‌دهد. این تغییرات شامل رشد جسمی، شناختی، عاطفی و اجتماعی است. درک این تغییرات برای والدین و معلمان ضروری است تا بتوانند به بهترین شکل از کودکان خود مراقبت کنند.

اهمیت روانشناسی کودکان دبستانی

روانشناسی کودکان دبستانی به مطالعه رشد و توسعه کودکان در سن مدرسه می پردازد. این شامل درک نحوه یادگیری، رشد و تعامل کودکان دبستانی با جهان اطرافشان است.

درک روانشناسی کودکان دبستانی برای والدین، معلمان و سایر متخصصان مراقبت از کودکان مهم است. این می تواند به آنها کمک کند تا نیازهای کودکان در این دوره مهم از رشد را درک کنند و حمایت و راهنمایی مناسب را ارائه دهند.

در اینجا چند دلیل مهم برای اهمیت روانشناسی کودکان دبستانی آورده شده است:

  1. برای کمک به کودکان در یادگیری و رشد: کودکان دبستانی در حال یادگیری و رشد سریع در بسیاری از زمینه ها هستند. روانشناسی کودکان دبستانی می تواند به والدین و معلمان کمک کند تا نحوه یادگیری کودکان را درک کنند و فعالیت هایی را برای حمایت از رشد آنها طراحی کنند.
  2. برای کمک به کودکان در مقابله با چالش ها: کودکان دبستانی اغلب با چالش هایی مانند شروع مدرسه، روابط اجتماعی و سازگاری با تغییرات روبرو می شوند. روانشناسی کودکان دبستانی می تواند به والدین و معلمان کمک کند تا کودکان را در مقابله با این چالش ها یاری دهند.
  3. برای ایجاد محیط های حمایتی برای کودکان: محیط هایی که کودکان در آن رشد می کنند بر رشد و توسعه آنها تأثیر می گذارد. روانشناسی کودکان دبستانی می تواند به والدین، معلمان و سایر متخصصان مراقبت از کودکان کمک کند تا محیط های حمایتی برای کودکان ایجاد کنند که به رشد و یادگیری آنها کمک کند.

 

روانشناسی کودکان دبستانی یک زمینه پیچیده و در حال رشد است. با درک بهتر نحوه رشد و توسعه کودکان دبستانی، می توانیم از آنها حمایت کنیم تا به پتانسیل کامل خود برسند.

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با برترین متخصصین روانشناسی کودک و نوجوان در زمینه های مختلفی از جمله اختلالات یادگیری، اختلالات رفتاری و مشکلات عاطفی کودکان دبستانی به شما کمک می کند تا سلامت روان و آینده کودک خود را تضمین کنید. برای اطلاعات بیش تر در زمینه روانشناس کودک ابتدایی می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

رشد کودک دبستانی

رشد کودک دبستانی یک دوره مهم در زندگی هر کودک است. در این دوره، کودکان مهارت های جدیدی را در زمینه های مختلف یاد می گیرند و شخصیت خود را شکل می دهند.

  • رشد جسمی: در روانشناسی کودکان دبستانی، کودکان به سرعت رشد می کنند. قد و وزن آنها افزایش می یابد و استخوان ها و ماهیچه های آنها قوی تر می شود. کودکان در این دوره به فعالیت بدنی زیادی نیاز دارند.
  • رشد شناختی: در دوره دبستان، کودکان مهارت های شناختی خود را به سرعت توسعه می دهند. آنها یاد می گیرند که فکر کنند، حل مسئله کنند و استدلال کنند. کودکان در این دوره به آموزش و یادگیری علاقه زیادی دارند.
  • رشد اجتماعی: در روانشناسی کودکان دبستانی، کودکان مهارت های اجتماعی خود را نیز توسعه می دهند. آنها یاد می گیرند که با دیگران ارتباط برقرار کنند، همکاری کنند و با دیگران تعامل داشته باشند. کودکان در این دوره به دوستی و روابط اجتماعی اهمیت زیادی می دهند.
  • رشد عاطفی: در دوره دبستان، کودکان عاطفه خود را بهتر درک می کنند. آنها یاد می گیرند که چگونه احساسات خود را مدیریت کنند و با چالش های عاطفی کنار بیایند. کودکان در این دوره ممکن است احساسات مختلفی مانند غم، شادی، عصبانیت و ترس را تجربه کنند.

منبع : روانشناسی کودکان دبستانی ✔️ نکاتی که نمی دانید

پانیز بازدید : 20 چهارشنبه 06 دی 1402 نظرات (0)

بازی درمانی کودکان خجالتی یک روش موثر برای کمک به کودکان خجالتی است. بازی درمانی به کودکان کمک می کند تا احساسات خود را بیان کنند، مهارت های اجتماعی خود را توسعه دهند و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند.

خجالت یک احساس طبیعی در انسان است که به ویژه در کودکان شایع است. با این حال، اگر خجالت بیش از حد باشد، می تواند برای کودکان مشکل ساز شود و بر روابط آنها با دیگران و اعتماد به نفس آنها تأثیر بگذارد.

راههای اجتماعی شدن کودک

در اینجا چند راهکار علاوه بر بازی درمانی کودکان خجالتی برای کمک به اجتماعی شدن کودکان آورده شده است:

  • با کودک خود صحبت کنید. از همان سنین پایین، با کودک خود صحبت کنید و به او گوش دهید. این به او کمک می‌کند تا مهارت‌های زبانی و ارتباطی خود را توسعه دهد.
  • با کودک خود بازی کنید. بازی یکی از بهترین راه‌ها برای کودکان برای یادگیری نحوه ارتباط با دیگران است. با کودک خود بازی‌های گروهی یا مشارکتی انجام دهید.
  • کودک خود را در معرض افراد مختلف قرار دهید. کودک خود را با افراد مختلف از سنین پایین آشنا کنید. این به او کمک می‌کند تا یاد بگیرد که چگونه با افراد مختلف ارتباط برقرار کند و با آنها کنار بیاید.
  • رفتارهای اجتماعی مثبت را در کودک خود تقویت کنید. وقتی کودک شما رفتاری اجتماعی مثبت انجام می‌دهد، آن را تحسین کنید. این به او کمک می‌کند تا بداند که رفتارهای اجتماعی مورد قبول هستند.
  • الگوی خوبی برای کودک خود باشید. کودکان از والدین خود الگوبرداری می‌کنند. اگر می‌خواهید کودک شما اجتماعی باشد، خودتان نیز اجتماعی باشید.

کودکان خجالتی اغلب مشکل در توسعه مهارت های خودتنظیمی دارند. آنها ممکن است مشکل در ارتباط با دیگران داشته باشند. درمانگران مرکز ستاره ایرانیان به فرزند شما کمک می کند تا مهارت های گفته شده را به صورت تضمینی بهبود دهد. برای بازی درمانی کودکان خجالتی با مشاوران برتر کودک می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

پیشنهاد مشاور: قصه درمانی برای کودکان خجالتی

 

علت کمرویی کودکان

علت کمرویی کودکان ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است.

  • عوامل ژنتیکی: حدود ۵۰ درصد از کمرویی کودکان به عوامل ژنتیکی نسبت داده می‌شود. نوزادانی که از نظر عاطفی حساس هستند و به راحتی مرعوب می‌شوند، به احتمال زیاد کودکان خجالتی خواهند بود. این حساسیت ممکن است ناشی از تفاوت‌های بیولوژیکی در مغز باشد.
  • عوامل محیطی: کودکانی که در محیطی حمایتی و امن رشد می‌کنند، کمتر احتمال دارد که خجالتی شوند. در مقابل، کودکانی که در معرض تجارب منفی مانند طرد شدن یا خشونت قرار می‌گیرند، بیشتر احتمال دارد که کمروی شوند.
  • سبک فرزندپروری: سبک فرزندپروری والدین نیز می‌تواند بر کمرویی کودکان تأثیر بگذارد. والدینی که انتظارات بالایی از کودکان خود دارند و به آنها فشار می‌آورند که در موقعیت‌های اجتماعی موفق شوند، ممکن است باعث افزایش کمرویی در فرزندان خود شوند. در مقابل، والدینی که به کودکان خود اجازه می‌دهند تا به آرامی و با ثبات در موقعیت‌های اجتماعی قرار گیرند، ممکن است به کاهش کمرویی آنها کمک کنند.
  • تجارب مدرسه: تجارب مدرسه نیز می‌توانند بر کمرویی کودکان تأثیر بگذارند. کودکانی که در مدرسه احساس راحتی نمی‌کنند یا توسط همسالان خود مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، بیشتر احتمال دارد که کمروی شوند.

بازی درمانی کودکان خجالتی

در اینجا ۱۱ ده بازی برای کودکان خجالتی آورده شده است:

۱. بازی دو نفر را پیدا کن که

این بازی درمانی کودکان خجالتی کمک می کند تا با یکدیگر آشنا شوند و مهارت های اجتماعی خود را توسعه دهند. برای بازی، کودکان به دو گروه تقسیم می شوند و هر گروه یک صف می شود. سپس، یک نفر از هر گروه انتخاب می شود تا ویژگی ای را که همه افراد در آن صف با آن مطابقت دارند، بیان کند. به عنوان مثال، یک نفر ممکن است بگوید: “همه افرادی که موهای قهوه ای دارند، یک قدم جلوتر بیایند.”

منبع : ۱۱ بازی درمانی کودکان خجالتی

پانیز بازدید : 22 دوشنبه 27 آذر 1402 نظرات (0)

 

قصه دختر مرتب به کودک شما یاد می دهد نظم داشته باشه و اسباب بازی و وسایل در خانه رها نکنه. یادگیری نظم با قصه دختر مرتب برای کودکان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. نظم به معنای انجام کارها به‌موقع، طبق برنامه و با ترتیب مشخص است. کودکانی که منظم هستند، در زندگی شخصی و اجتماعی خود موفق‌تر عمل می‌کنند.

اهمیت یادگیری نظم برای کودکان

  • یادگیری نظم با قصه دختر مرتب باعث می‌شود که کودکان احساس کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشند. آنها می‌دانند که چه کاری باید انجام دهند و چه زمانی باید آن را انجام دهند. این امر به آنها احساس آرامش و رضایت می‌دهد.
  • نظم به کودکان کمک می‌کند تا از وقت خود به‌طور موثر استفاده کنند. آنها می‌توانند به‌راحتی کارهای خود را اولویت‌بندی کنند و به آنها برسند. این امر باعث می‌شود که آنها وقت بیشتری برای فعالیت‌های مورد علاقه خود داشته باشند.
  • نظم به کودکان کمک می‌کند تا از استرس و اضطراب جلوگیری کنند. وقتی کودکان می‌دانند که چه کاری باید انجام دهند و چه زمانی باید آن را انجام دهند، احساس آرامش بیشتری می‌کنند. این امر به آنها کمک می‌کند تا در شرایط دشوار بهتر عمل کنند.

۱. قصه دختر مرتب

روزی روزگاری، دختری به نام «رها» بود که خیلی بی نظم بود. اتاقش همیشه به هم ریخته بود و وسایلش را هر جا که می افتاد، می گذاشت. لباس هایش را روی زمین می انداخت، اسباب بازی هایش را در گوشه و کنار اتاق پخش می کرد و وسایل مدرسه اش را همیشه گم می کرد.

مادر و پدر رها خیلی سعی می کردند که او را نظم بدهند، اما رها گوش نمی داد. او می گفت که نظم و ترتیب چیز مهمی نیست و فقط وقت تلف می کند.

یک روز، رها به مدرسه رفت و معلمش از او خواست که یک نقاشی بکشد. رها خیلی خوشحال شد و شروع به نقاشی کردن کرد. او خیلی خوب نقاشی می کرد و نقاشی اش خیلی زیبا بود.

وقتی رها نقاشی اش را تمام کرد، معلمش آن را نگاه کرد و گفت: «رها، نقاشی ات خیلی زیباست، اما یک مشکل دارد.»

رها گفت: «چه مشکلی؟»

معلمش گفت: «نقاشی ات خیلی شلوغ است. اگر وسایلش را کمی نظم می دادی، نقاشی ات خیلی بهتر می شد.»

رها از حرف معلمش ناراحت شد و گفت: «من که نظم دوست ندارم.»

معلمش گفت: «نظم یک چیز مهم است. نظم به ما کمک می کند که کارها را بهتر انجام دهیم و از وقتمان بهتر استفاده کنیم.»

رها فکر کرد که حرف معلمش درست است. او تصمیم گرفت که از آن روز به بعد، نظم را رعایت کند.

وقتی رها به خانه برگشت، اتاقش را مرتب کرد. او لباس هایش را روی چوب لباسی گذاشت، اسباب بازی هایش را در سبد اسباب بازی گذاشت و وسایل مدرسه اش را در کیفش گذاشت.

مادر و پدر رها خیلی خوشحال شدند. آنها به رها گفتند: «آفرین، رها. ما خیلی خوشحالیم که بالاخره تصمیم گرفتی نظم را رعایت کنی.»

منبع : قصه دختر مرتب ✔️۶ داستان کودکانه در مورد بی نظمی

پانیز بازدید : 19 سه شنبه 21 آذر 1402 نظرات (0)

 

آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان یک مهارت اساسی است که در تمام جنبه های زندگی، از روابط شخصی گرفته تا موفقیت شغلی، نقش مهمی ایفا می کند. نوجوانان در حال گذار از کودکی به بزرگسالی هستند و در این دوران، نیاز به یادگیری مهارتهای ارتباطی موثر برای برقراری ارتباط موثر با دیگران، از جمله والدین، معلمان، دوستان و همسالان دارند.

اهمیت آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان

آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان مزایای متعددی دارد، از جمله:

  • افزایش اعتماد به نفس: نوجوانانی که مهارتهای ارتباطی موثری دارند، احساس اعتماد به نفس بیشتری می کنند و راحت تر می توانند خود را بیان کنند.
  • بهبود روابط: نوجوانانی که می توانند به طور موثر ارتباط برقرار کنند، روابط سالم تری با دیگران، از جمله والدین، معلمان، دوستان و همسالان، خواهند داشت.
  • پیشرفت تحصیلی: نوجوانانی که مهارتهای ارتباطی موثری دارند، در مدرسه عملکرد بهتری خواهند داشت و احتمال موفقیت تحصیلی بیشتری خواهند داشت.
  • پیشگیری از مشکلات رفتاری: نوجوانانی که مهارتهای ارتباطی موثری دارند، کمتر دچار مشکلات رفتاری، از جمله خشونت، پرخاشگری و اعتیاد، می شوند.

آموزش مهارت های ارتباطی به نوجوانان یک سرمایه گذاری ارزشمند است. این می تواند به آنها کمک کند تا در زندگی فردی و حرفه ای خود موفق شوند.

مشاوران متخصص ما به نوجوان شما کمک می کنند تا تمام مهارت های لازم را یاد گرفته و آینده درخشانی برای خود بسازند. برای صحبت با مشاوران برتر کودک و نوجوان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

 

مهارت ارتباط موثر در نوجوانان

آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان وجود دارد که برای نوجوانان مهم است. برخی از مهارتهای ارتباطی مهم برای نوجوانان عبارتند از:

  • گوش دادن فعال: گوش دادن فعال به معنای توجه کامل به صحبت های طرف مقابل و درک منظور او است. نوجوانان باید یاد بگیرند که به صحبت های دیگران با دقت گوش دهند، بدون اینکه حواسشان پرت شود یا نظرات خود را پیش از پایان صحبت طرف مقابل بیان کنند.
  • ابراز احساسات به طور موثر: نوجوانان باید بتوانند احساسات خود را به طور موثر بیان کنند، هم مثبت و هم منفی.
  • حل اختلافات به طور مسالمت آمیز: نوجوانان باید بتوانند اختلافات خود را با دیگران به طور مسالمت آمیز حل کنند.
  • توضیح واضح و روشن: نوجوانان باید یاد بگیرند که منظور خود را به طور واضح و روشن بیان کنند. آنها باید از کلمات و جملات ساده و قابل فهم استفاده کنند و از توضیحات اضافی و پیچیده خودداری کنند.
  • تفکر انتقادی: نوجوانان باید بتوانند به طور انتقادی فکر کنند و اطلاعات را ارزیابی کنند.
  • بازخورد دادن: نوجوانان باید یاد بگیرند که بازخورد سازنده ای به دیگران ارائه دهند. بازخورد سازنده به معنای بیان نظرات خود به طور صادقانه و صریح، اما بدون توهین یا انتقاد است.
  • مهارتهای سخنرانی: نوجوانان باید بتوانند به طور موثر در جمع صحبت کنند.

آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان

روشهای مختلفی برای آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان وجود دارد. برخی از این روشها عبارتند از:

  • آموزش مستقیم: در این روش، به نوجوانان مهارتهای ارتباطی خاصی آموزش داده می شود، از جمله نحوه گوش دادن فعال، ابراز احساسات به طور موثر و حل اختلافات به طور مسالمت آمیز.
  • بازیهای نقش آفرینی: بازیهای نقش آفرینی می توانند به نوجوانان کمک کنند تا مهارتهای ارتباطی خود را در موقعیتهای واقعی تمرین کنند.
  • بازخورد دادن: بازخورد دادن به نوجوانان در مورد عملکرد آنها در برقراری ارتباط می تواند به آنها کمک کند تا مهارتهای خود را بهبود بخشند.

منبع : آموزش مهارتهای ارتباطی به نوجوانان

پانیز بازدید : 18 سه شنبه 21 آذر 1402 نظرات (0)

 

بازی درمانی برای کودکان بیش فعال روشی بسیار موثر است. اختلال بیش فعالی با نقص توجه (ADHD) یک اختلال رشدی عصبی است که با علائمی مانند بیش فعالی، نقص توجه و تکانشگری مشخص می شود. این اختلال می تواند بر عملکرد تحصیلی، اجتماعی و عاطفی کودکان تأثیر منفی بگذارد.

بازی درمانی یک روش روان درمانی است که از بازی برای کمک به کودکان در حل مشکلات و چالش های خود استفاده می کند. بازی درمانی برای کودکان بیش فعال می تواند یک روش موثر برای بهبود علائم و افزایش کیفیت زندگی آنها باشد.

مزایای بازی درمانی برای کودکان بیش فعال

بازی درمانی مزایای متعددی برای کودکان بیش فعال دارد، از جمله:

  • کمک به کودکان در کنترل رفتارهای بیش فعالانه و تکانشی
  • بهبود مهارت های توجه و تمرکز
  • افزایش مهارت های اجتماعی و تعامل با دیگران
  • کاهش اضطراب و افسردگی

کودکان بیش فعال اغلب مشکل در توسعه مهارت های خودتنظیمی دارند. آنها ممکن است مشکل در کنترل رفتار خود داشته باشند یا به راحتی تحریک شوند. درمانگران مرکز ستاره ایرانیان به فرزند شما کمک می کند تا مهارت های گفته شده را به صورت تضمینیبهبود دهد. برای صحبت با مشاوران برتر کودک می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

 

علت بیش فعالی در کودکان

بیش­ فعالی در بیشتر موارد علت واضحی ندارد اما نکته مهم در این میان، ژنتیک و عوامل بیولوژیک است که نقش مهمی در بروز این اختلالات در کودک دارد.

نقش تغذیه در بروز بیش­ فعالی و یا بهبود آن مسئله­ ای است که هنوز ثابت نشده است و در برخی مطالعات گفته شده مصرف اسیدهای چرب و برخی ویتامین­ها موجب بهبود بیش فعالی می­شود. اما مطالعات فعلی هنوز آن را اثبات نکرده است. برخی تحقیقات نیز به توانایی­های شناختی اشاره می­کنند و معتقدند که هوش و توانایی­های شناختی می­تواند موجب بروز بیش ­فعالی شود. در این میان، برخی روش­ها می­توانند بر بیش­ فعالی کودکان مؤثر واقع شوند.

بدین ترتیب که کودک دچار بیش ­فعالی است یا کودک دارای انرژی فراوان بوده و نیاز به تحرک بالایی دارد و یا دارای هوشبهر بالا بوده و کارهای کلیشه­ای را دوست ندارد. بنابراین، نمی­تواند در یکجا بند شود. به بیانی دیگر، «انسان در تمام مراحل زندگی خود دارای نیازهائی است که بایستی حداقل به طور نسبی برآورده شوند، زیرا که ارضا نیازها باعث می گردد انسان روند تکاملی خود را به گونه طبیعی تر سپری کند. 

کلاسهای مناسب کودکان بیش فعال

بازی درمانی برای کودکان بیش فعال معمولاً در قالب جلسات فردی با یک درمانگر آموزش دیده انجام می شود. در طول جلسات، درمانگر از انواع مختلف بازی ها و فعالیت ها برای کمک به کودک در بیان احساسات، حل مشکلات و توسعه مهارت های جدید استفاده می کند. کلاس های مناسب کودکان بیش فعال کلاس هایی هستند که به نیازهای خاص این کودکان توجه دارند. این کلاس ها باید دارای ویژگی های زیر باشند:

  • فعال و محرک: کودکان بیش فعال انرژی زیادی دارند و نیاز به فعالیت دارند. کلاس های مناسب برای این کودکان باید فعالیت های متنوع و جذابی را ارائه دهند تا بتوانند انرژی خود را تخلیه کنند.
  • منظم و ساختارمند: کودکان بیش فعال به ساختار و نظم نیاز دارند. کلاس های مناسب برای این کودکان باید قوانین و انتظارات واضحی داشته باشند تا کودکان بدانند چه انتظاری از آنها می رود.
  • تمرکز بر مهارت های اجتماعی: کودکان بیش فعال ممکن است در مهارت های اجتماعی خود مشکل داشته باشند. کلاس های مناسب برای این کودکان باید بر آموزش مهارت های اجتماعی مانند گوش دادن فعال، مدیریت خشم و حل مسئله تمرکز داشته باشند.

منبع : بازی درمانی برای کودکان بیش فعال ✔️ نقاشی، بازی و کاردرمانی

پانیز بازدید : 21 شنبه 18 آذر 1402 نظرات (0)

 

پرورش کودک خلاق یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است که در تمام زمینه‌های زندگی از جمله تحصیل، کار، روابط اجتماعی و حتی سلامت روان نقش مهمی ایفا می‌کند. پرورش خلاقیت در کودکان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا در این دوران ذهن کودکان باز و آماده پذیرش ایده‌های جدید است. در این مقاله، ۱۰ راهکار طلایی برای پرورش خلاقیت کودکان ارائه شده است.

پرورش کودک خلاق را می‌توان توانایی تولید ایده‌های جدید و نوآورانه تعریف کرد. خلاقیت یک مهارت است که می‌توان آن را با تمرین و تلاش پرورش داد. کودکان به طور طبیعی خلاق هستند، اما با رشد و بزرگتر شدن، ممکن است خلاقیت آنها تحت تأثیر عوامل مختلف مانند محیط، آموزش و پرورش و حتی والدین قرار گیرد.

کلاسهای پرورش خلاقیت برای کودکان

کلاسهای پرورش کودک خلاق فرصتی برای کودکان فراهم می کند تا مهارت های خود را در زمینه های مختلف خلاقیت، مانند هنر، موسیقی، نویسندگی، رقص و نمایش، توسعه دهند. این کلاس ها به کودکان کمک می کنند تا خلاقیت خود را کشف کنند، مهارت های حل مسئله خود را بهبود بخشند و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند.

  • کلاس های نمایش: این کلاس ها کودکان را در زمینه های مختلف نمایش مانند بازیگری، کارگردانی، نویسندگی نمایشنامه و طراحی صحنه و لباس تشویق می کنند.
  • کلاس های رقص: این کلاس ها کودکان را در زمینه های مختلف رقص مانند رقص کلاسیک، رقص مدرن، رقص باله و رقص هیپ هاپ تشویق می کنند.
  • کلاس های نویسندگی: این کلاس ها کودکان را در زمینه های مختلف نویسندگی مانند داستان نویسی، شعر، نمایشنامه نویسی و روزنامه نگاری تشویق می کنند.
  • کلاس های موسیقی: این کلاس ها کودکان را در زمینه های مختلف موسیقی مانند آواز، ساز، تئاتر موزیکال و ترکیب موسیقی تشویق می کنند.
  • کلاس های هنری: این کلاس ها کودکان را در زمینه های مختلف هنری مانند نقاشی، نقاشی، مجسمه سازی، سفالگری و طراحی تشویق می کنند.

 

پرورش کودک خلاق

آیا علاقه مند هستید که پرورش کودک خلاق را افزایش دهید؟ مسیر رسیدن به تفکرخلاق سر راست نیست؛ اما، راهنماهایی وجود دارد که به ما در پیداکردن روشهای ایجاد آن کمک می کند.

۱. فراهم ساختن بستر خطاها برای کودکانتان

پژوهشگر استنفورد و نویسندۀ روانشناسی جدید موفقیت؛ کارول دوک، فرض می کند کودکانی که از شکست می ترسند احتمال کمتری در خلاق بودن تفکرشان وجود دارد. اگر کودکتان با یک اشتباه ناامید می شود سعی کنید به او چیزهایی مانند “چکار کنیم تا بتوانیم این نتیجه را تغییر دهیم؟” یا “چطور این را دوباره از اول انجام می دهی؟”بگویید. من روشی که در آن دوستم و همکارش بن گروسمن ـ کان مخترع آزمایشگاه نوردستورم این (اشتباه) را شکست پیشبردی یا دیدن اشتباهات به عنوان فرصت هایی برای ترقی نه شکست ها نامیده را تحسین می کنم.

۲. بگذارید کودکانتان کثیف کاری کنند.

اکثر ما جای تمیز را دوست داریم و شلوغ کاری ها بی نهایت باعث آشفتگی مان می شود. اما، زمانی که کودکان عنصر این خلاقیت هستند، شلوغ کاری ها نیز به سرعت گسترش می یابند. بعداً کودکتان از شما درخواست می کند تا نقاشی بکشد یا یک کیسه پر از گلوله های کتانی را در همه جای کف اتاق پخش کندکه در این صورت، اتاق را برایش آماده کنید. شما ممکن است با شلوغ کاری ها مخالفت کنید اما، مزایای خلاقیت بر این دردسر موقتی می چربد.

۳.کودکتان را به خاطر تلاشش تشویق کنید.

اکثر مابارها شنیده ایم که تشویق می تواند مانعی برای تفکر مستقل کودک باشد. در کتاب کان تنبیه به وسیله پاداش ها، وی در مورد اینکه چگونه جایزه موجب برانگیختن افراد برای به دست آوردن جایزه های بیشتر می شود، صحبت می کند. مشکل تشویق و جایزه دادن آن است که ممکن است کودک را از جستجوی انگیزه های درونی اش بازدارد؛ نمی گویم تشویق بد است بلکه، دفعه بعد که قصد تشویق کردن دارید . سعی کنید چیزهایی عینی بگویید مانند: “من دیدم که خودت کفش هایت را پوشیدی” یا “تو واقعاً برای حل مسئله ریاضی سخت کار می کنی”.

۴. روشنفکر باشید.

به کودکتان حق انتخاب از بین روشهای موجود برای ترغیب تفکر مستقل را بدهید. شما ممکن است به خوردن شام به جای صبحانه عادت نداشته باشید؛ اما، اگر کودکتان خواست از قبل از روانه شدن به مدرسه پاستا بخورد؛ فرصت را برایش فراهم کنید. اگر خواست در آشپزخانه به شما کمک کند سعی کنید محیط آشپزخانه را تبدیل به آزمایشگاه علمی کنید و اجازه دست زدن به مواد و ابزارهای آشپزی را به او بدهید.

۵. خلاقیت را برایش الگو قرار دهید.

خروجی خلاقیت تان چیست؟دوست دارید کجا و در چه کاری انرژی تان را صرف کنید؟ آشپزی، آوازخوانی، باغبانی، طراحی یا رقصیدن؟ کودکانی که والدینشان را می بینند که درگیر فعالیت های خلاق هستند به احتمال بیشتری این فعالیت ها را برای خودشان نیز می پذیرند. اگر کودک هنگام انجام کار خلاق در کنار شما بود فکر کنید به کارهایی که موجب شادی شما در کودکی تان بوده است و نیم ساعتی را با کودکتان برای انجام آن کار یا فعالیت صرف کنید. چه حسی داشتید؟ آیا آن را دوباره فردا یا روزی دیگر انجام خواهید داد؟

۶. به عقب برگردید (تجسم عینی)

این مرحله ممکن است با مورد شماره ۵ تناقض داشته باشد، اما مهم است به یاد داشته باشیم که این فقط برای برجسته کردن و نشان دادن اثر تعادل و توازن است. اگر کودک دوست دارد که دائماً تحت کنترل باشد، ممکن است نشان دهندۀ ریسک پذیری کمتر باشد که این خود از میزان خلاقیت می کاهد. اگر شما خودمختاری را تشویق کنید، نظاره گر رشد تخیل در کودکتان خواهید بود. دفعه بعد که کودکتان مشغول یک فعالیت ارام مثل نقاشی کردن یا نوشتن است از پریدن وسط فعالیتش خودداری کنید، زیرا این مسئله منجر به پرت شدن حواس وی می شود، در عوض، برای خودتان یک فنجان قهوه بریزید و از خلوت با خودتان لذت ببرید!

۷. زمانی را برای خلاقیت به کودکتان اختصاص دهید.

این کار ممکن است به ویژه برای والدین شاغل سخت باشد، اما کودکان نیاز به زمانبدون ساختار برای تجسم، ساختن، آزمون و اکتشاف دارند. حتی این وقت می تواند نیم ساعت بعد از شام، نقاشی کردن قبل از خواب و خواندن کتاب برای او یا اختصاص یک ساعت بازی تخیلی در روزهای تعطیل باشد. برنامه تان را بررسی کنید و از تخصیص یافتن وقت به کودکتان اطمینان حاصل کنید.

۸. رجوع به اسباب بازی های اولیه

اسباب بازی های صدادار با چراغ سرگرمی خوبی هستند و مطمئنا جایگاه خود را دارند ، اما آنها به اندازه وسایلی  مانند برچسب ها، تیوب ها، خانه سازی، عروسک ها، ابزار، ماسه و آب متفکر خلاق بار نمی آورند. زمانی را برای نگاه کردن به بازی کودکتان اختصاص دهید و لیستی فوری از اسباب بازی ها تهیه کنید. با کدام اسباب بازی بیشتر بازی می کنند؟

کدام یک از اسباب بازی ها موجب تخیل شده و او را به سمت تجسم سازی پیش می برد؟ آیا برایتان امکان دارد اسباب بازی های محدود (مثلاً اسباب بازی دارای دکمه های یک یا دو کاره) را با اسباب بازی های خلاق و آزاد (مانند خانه سازی ها که محرک بازی خلاق هستند) کنید؟

منبع : پرورش کودک خلاق ✔️ ۱۰ روش قطعی روانشناسی

پانیز بازدید : 22 پنجشنبه 16 آذر 1402 نظرات (0)

کاهش اضطراب کنکور و امتحانات یکی از مشکلاتی است که بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان در زمان آماده شدن برای امتحانات با آن مواجه می‌شوند. این اضطراب می‌تواند به شکل‌های مختلفی مانند تپش قلب، تعریق، خشکی دهان، لرزش بدن، مشکل در تمرکز و یادآوری مطالب، و ترس از شکست و ناکامی خود را نشان دهد. در برخی موارد، اضطراب امتحان می‌تواند آنقدر شدید باشد که عملکرد فرد را در امتحان مختل کند و مانع از کسب نتیجه مطلوب شود.

استرس و اضطراب دو پدیده‌ی روانی هستند که به طور طبیعی در زندگی افراد وجود دارند. استرس پاسخ بدن به موقعیت‌های چالش برانگیز یا تهدیدآمیز است. اضطراب نیز نوعی احساس نگرانی یا تشویش است که می‌تواند در موقعیت‌های مختلف بروز کند.

علل اضطراب امتحان

عوامل مختلفی می‌توانند در بروز اضطراب امتحان نقش داشته باشند. برخی از این عوامل عبارتند از:

  • ترس از شکست و ناکامی: یکی از مهم‌ترین عوامل اضطراب امتحان، ترس از شکست و ناکامی است. دانش‌آموزان و دانشجویان ممکن است از اینکه نتوانند نمره خوبی در امتحان کسب کنند یا به اهداف خود نرسیدند، دچار اضطراب شوند.
  • احساس عدم آمادگی: احساس عدم آمادگی نیز می‌تواند یکی از عوامل اضطراب امتحان باشد. دانش‌آموزان و دانشجویان ممکن است در صورت احساس عدم آمادگی برای امتحان، دچار نگرانی و اضطراب شوند.
  • فشارهای اجتماعی: فشارهای اجتماعی نیز می‌توانند در بروز اضطراب امتحان نقش داشته باشند. والدین، معلمان، و دوستان ممکن است با انتظارات و فشارهای خود، بر اضطراب دانش‌آموزان و دانشجویان بیافزایند.
  • عوامل فردی: برخی از افراد به طور طبیعی نسبت به موقعیت‌های استرس‌زا، مانند امتحانات، حساس‌تر هستند. این حساسیت می‌تواند ناشی از عوامل ژنتیکی، شخصیتی یا تجربیات گذشته باشد.
  • عوامل محیطی: عوامل محیطی مانند انتظارات والدین، معلمان یا جامعه نیز می‌توانند بر اضطراب امتحان تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، اگر والدین یا معلمان انتظارات بالایی از دانش‌آموز داشته باشند، ممکن است دانش‌آموز احساس کند که تحت فشار است و این فشار می‌تواند منجر به اضطراب شود.
  • عوامل مربوط به امتحان: عوامل مربوط به امتحان، مانند نوع امتحان، مدت زمان امتحان، یا نحوه نمره‌گذاری امتحان نیز می‌توانند بر اضطراب امتحان تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، امتحانات شفاهی معمولاً باعث اضطراب بیشتری نسبت به امتحانات کتبی می‌شوند.

علاوه بر این، برخی از شرایط پزشکی نیز می‌توانند خطر ابتلا به اضطراب امتحان را افزایش دهند. به عنوان مثال، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و اختلال اضطراب اجتماعی (SAD) می‌توانند باعث اضطراب شدید در موقعیت‌های اجتماعی، از جمله امتحانات شوند.

روانشناسی اضطراب کنکور و امتحان

مشاوره برای کاهش اضطراب کنکور و امتحانات می تواند در شکل های مختلفی انجام شود. برخی از مشاوران ممکن است بر روی کمک به افراد برای توسعه مهارت های مقابله ای و تکنیک های آرام سازی تمرکز کنند. دیگران ممکن است به افراد کمک کنند تا افکار و احساسات خود را در مورد امتحانات درک کنند و آنها را به روشی سالم مدیریت کنند. در نهایت، هدف مشاوره کمک به افراد برای کاهش اضطراب امتحان و بهبود عملکرد آنها در امتحانات است. در اینجا چند نمونه از روش هایی که یک مشاور می تواند در مدیریت اضطراب امتحان استفاده کند آورده شده است:

  • تکنیک های آرامش: تکنیک های آرامش مانند تنفس عمیق، مدیتیشن یا یوگا می تواند به افراد کمک کند تا بدن و ذهن خود را آرام کنند و اضطراب خود را کاهش دهند.
  • مهارت های مقابله ای: مهارت های مقابله ای مانند حل مسئله، مدیریت زمان و خودگویی مثبت می تواند به افراد کمک کند تا با چالش های امتحانی کنار بیایند.
    تغییر شناخت: تغییر شناخت به افراد کمک می کند تا افکار و باورهای منفی خود را در مورد امتحانات تغییر دهند.
  • درمان شناختی رفتاری: درمان شناختی رفتاری (CBT) یک نوع درمان روانشناختی است که به افراد کمک می کند تا افکار، احساسات و رفتارهای خود را تغییر دهند. CBT می تواند برای مدیریت اضطراب امتحان بسیار موثر باشد.

اگر از اضطراب امتحان رنج می برید، صحبت با یک مشاور می تواند یک راه موثر برای بهبود علائم شما باشد. یک مشاور می تواند به شما کمک کند تا علت اضطراب خود را درک کنید و راهکارهایی برای مدیریت آن پیدا کنید.

متخصصان استرس مرکز ستاره ایرانیان به شما کمک می کنند که علاوه بر کاهش استرس تمرکز، موفقیت تحصیلی خود را نیز افزایش دهید. برای اطلاع از شرایط مشاوره با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

راه‌های کاهش اضطراب امتحان

برای کاهش اضطراب کنکور و امتحانات، می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد. برخی از این روش‌ها عبارتند از:

  • آمادگی مناسب: یکی از بهترین راه‌های کاهش اضطراب امتحان، آمادگی مناسب برای امتحان است. دانش‌آموزان و دانشجویان باید سعی کنند با مطالعه منظم و مرور مطالب، آمادگی کاملی برای امتحان کسب کنند.
  • تغییر باورهای منفی: دانش‌آموزان و دانشجویان باید سعی کنند باورهای منفی خود را در مورد امتحان تغییر دهند. به عنوان مثال، می‌توانند به جای اینکه به خود بگویند “من حتماً در امتحان شکست می‌خورم”، به خود بگویند “من برای امتحان آماده هستم و تمام تلاشم را می‌کنم”.
  • استفاده از تکنیک‌های آرامش‌بخش: تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند تنفس عمیق، مدیتیشن، و یوگا می‌توانند به کاهش اضطراب امتحان کمک کنند.
  • استراحت کافی: استراحت کافی نیز برای کاهش اضطراب امتحان ضروری است. دانش‌آموزان و دانشجویان باید سعی کنند در شب قبل از امتحان، استراحت کافی داشته باشند تا بتوانند با انرژی کامل در جلسه امتحان حاضر شوند.
  • تغذیه مناسب: تغذیه مناسب نیز برای کاهش اضطراب امتحان مهم است. دانش‌آموزان و دانشجویان باید از مصرف غذاهای پرچرب، شور، و شیرین قبل از امتحان خودداری کنند.

متخصصان استرس مرکز ستاره ایرانیان به شما کمک می کنند که علاوه بر کاهش استرس تمرکز، موفقیت تحصیلی خود را نیز افزایش دهید. برای اطلاع از شرایط مشاوره با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

علائم استرس و اضطراب

علائم استرس و اضطراب می‌توانند جسمی، ذهنی و رفتاری باشند. برخی از علائم جسمی عبارتند از:

  • تپش قلب
  • تنفس سریع
  • تعریق
  • لرزش
  • سردرد
  • درد عضلات
  • خستگی

برخی از علائم ذهنی عبارتند از:

  • نگرانی
  • تشویش
  • بی‌قراری
  • تمرکز ضعیف
  • تصمیم‌گیری دشوار

برخی از علائم رفتاری عبارتند از:

  • پرخوری یا کم‌خوری
  • پرخاشگری
  • اجتناب از موقعیت‌های استرس‌زا

نقش والدین در کاهش اضطراب امتحان

والدین می‌توانند نقش مهمی در کاهش اضطراب کنکور و امتحانات فرزندان خود ایفا کنند. برخی از اقداماتی که والدین می‌توانند برای کاهش اضطراب امتحان فرزندان خود انجام دهند عبارتند از:

  • حمایت عاطفی: والدین باید از فرزندان خود حمایت عاطفی کنند و به آن‌ها اطمینان دهند که در هر شرایطی، پشتیبان آن‌ها هستند.
  • ایجاد فضای آرام در خانه: والدین باید سعی کنند فضای آرامی در خانه ایجاد کنند تا فرزندان آن‌ها بتوانند با آرامش به مطالعه بپردازند.
  • عدم ایجاد فشارهای اضافی: والدین باید از ایجاد فشارهای اضافی بر فرزندان خود خودداری کنند و به آن‌ها اجازه دهند تا با آرامش به آماده شدن برای امتحان بپردازند.

پانیز بازدید : 23 پنجشنبه 16 آذر 1402 نظرات (0)

اختلال بی اعتنایی و نافرمانی در کودکان و نوجوانان (ODD) نوعی اختلال رفتاری است که در آن کودکان و نوجوانان الگوهای رفتاری مکرر و مداوم از نافرمانی، بی‌توجهی و خصومت را نسبت به مراجع قدرت نشان می‌دهند. این رفتارها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • بحث و گفتگو با بزرگسالان
  • امتناع از پیروی از دستورالعمل‌ها
  • عمداً انجام کارهایی که باعث آزار دیگران می‌شود
  • خشمگین یا کینه توز بودن
  • لجبازی

اختلال بی اعتنایی و نافرمانی

اختلال بی اعتنایی و نافرمانی[۱] (ODD) یک اختلالی می باشد که بیشتر در کودکان و نوجوانان مشاهده می شود.

ویژگی های این اختلال عبارت از رفتار منفی، نافرمانی یا بی اعتنایی می باشد که نسبت به رفتار آزمایشی نرمال مشاهده شده در اکثر کودکان و در زمان های مختلف، بدتر می باشد. اکثر کودکان در دوره های مختلفی با مشکلاتی مواجه می شوند، به خصوص در طول دوره ۱۸ ماه تا سه سال و بعدا در طول دوره نوجوانی.

این دوره های سخت بخشی از فرآیند رشد نرمال مربوط به بدست آوردن احساس قوی تری نسبت به فردیت و جدا شدن از والدین می باشد.

با این وجود، اختلال بی اعتنایی و نافرمانی یک نوع رفتار بی اعتنایی می باشد که نسبت به رفتارهای فردی نرمال طولانی تر و شدیدتر می باشد، ولی آنقدر افراطی نمی باشد که شامل تخلف از قواعد اجتماعی یا حقوق دیگران باشد. راهنمای متخصصان سلامت روانی، راهنمای آماری و تشخیص اختلالات آماری، چهارمین چاپ، تجدید چاپ متنی[۲] (DSM – IV – TR)، ODD را به عنوان یکی از اختلالات رفتار مختل کننده دسته بندی کرده است.

 


[۱] Oppositional defiant disorder

[۲] Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders , fourth edition, text revision

 

عوامل و علائم

علائم اختلال اختلال بی اعتنایی و نافرمانی معمولاً در سنین ۶ تا ۸ سالگی شروع می شوند و در سنین نوجوانی به اوج خود می رسند. این اختلال در پسران شایع تر از دختران است.

عوامل

اختلال بی اعتنایی و نافرمانی به عنوان یک مشکل برای خانواده ها و نه برای افراد، نامگذاری شده است. این مشکل در خانواده هایی صورت می گیرد که برخی از فاکتورهای زیر یا تمامی آنها در آن خانواده وجود داشته باشند:

  • محدودیت های اعمال شده از طریق والدین بیش از حد سخت گیرانه یا سهل انگار می باشند، یا با یک ترکیب ناسازگارانه از هر دو این موارد می باشند.
  • زندگی خانواده بدون ساختار مشخص می باشد؛ قواعد، محدودیت ها و نظم ها نامعین می باشند یا به صورت ناسازگارانه ای اعمال می شوند.
  • حداقل یکی از والدین، رفتار متضادی در تعاملات خودش با سایر افراد دارد.
  • برای مثال، ممکن است که پدر یا مادر در مقابل کودک خودشان، جر و بحث های زیادی با همسایه ها، کارمندان مغازه، سایر اعضای خانواده و غیره داشته باشد.
  • حداقل یکی از والدین به دلیل مشکلات عاطفی والدین (همانند افسردگی)، جدایی یا طلاق و یا ساعات کاری، به صورت فیزیکی یا عاطفی در دسترس کودک نمی باشند.

رفتار بی اعتنایی صورت گرفته از طرف کودک، می تواند یک رفتاری برای احساس ایمنی یا به دست آوردن کنترل باشد. همچنین این رفتار می تواند نشان دهنده تلاش برای جلب توجه یک سرپرست بی مسولیت و بی علاقه باشد.

همچنین ممکن است که فاکتورهای ژنتیکی در ODD وجود داشته باشند؛ به نظر می رسد که این اختلال در اغلب مواقع در خانواده ها صورت می گیرند. با این وجود، این الگو می تواند نشان دهنده رفتار انعکاسی باشد که از نسل های قبلی یاد گرفته شده است و منعکس کننده تاثیرات ژن یا ژن های اختلالی نباشد.

علائم

اختلال بی اعتنایی و نافرمانی (ODD) یک اختلال رفتاری است که در آن کودکان و نوجوانان به طور مداوم و مکرر رفتارهای مقابله جویانه، چالش برانگیز و نافرمانی از بزرگسالان، به ویژه والدین و معلمان خود، نشان می دهند. این رفتارها می تواند شامل موارد زیر باشد: این رفتارها در مقایسه با حالت معمولی این رفتارها در کودکان دارای سن و سطح رشد مناسب، به میزان بیشتری در افراد ODD مشاهده شود.

یک الگوی رفتار منفی، خسمانه و بی اعتنایی که حداقل به مدت شش ماه به طول می کشد، و شامل چهار (یا بیشتر از چهار) مورد از موارد پایینی در کودک وجود دارد. کودک:

  • کنترل وضعیت خودش را از دست می دهد
  • بیش از حد به افراد بزرگسال اصرار می کند
  • در اغلب مواقع نسبت به قواعد یا درخواست های افراد بزرگسال بی توجهی می کند
  • به صورت تعمدی تلاش می کند تا افراد را تحریک کند
  • به خاطر اشتباهات یا بدرفتاری های خودش، سایر افراد را سرزنش می کند
  • در اغلب مواقع، به صورت سریع از طریق سایر افراد تحریک می شود
  • در اغلب مواقع خشمگین و بی میل است
  • در اغلب مواقع کینه توز است

به منظور تشخیص دادن اختلال بی اعتنایی و نافرمانی در کودک، باید اختلالات رفتاری منجر ایجاد اختلال قابل توجهی در عملکرد اجتماعی، آکادمیکی یا شغلی شود و این رفتار نباید صرفا در طول دوره های روان پریشی یا اختلال روانی صورت بگیرد.

در صورتی که فرد جوان ۱۸ ساله یا بزرگتر باشد، نباید معیارهای اختلال شخصیتی ضداجتماعی را داشته باشد

آمارها

فرض بر این است که اختلال بی اعتنایی و نافرمانی، تقریبا  در ۶% از کودکان ایالات متحده صورت می گیرد. این اختلال در بین افراد دارای وضعیت اقتصادی – اجتماعی پایین تر، در سطح گسترده تری رواج دارد.

در یکی از مطالعات صورت گرفته، در ۸% از کودکان مربوط به خانواده های کم درآمد، ODD تشخیص داده شده بود. این اختلال معمولا در سن شش سالگی کودک مشخص می شود.

قبل از سن نوجوانی (در ۹ تا ۱۲ سالگی) میزان تشخیص این اختلال در پسران بیشتر از دختران می باشد، ولی میزان این تشخیص در دوره نوجوانی، ما بین دختران و پسران یکسان می باشد.

تخمین زده شده است که در حدود یک سوم از کودکانی که دارای اختلال کمبود توجه / بیش فعالی (ADHD) هستند، همچنین دارای ODD هم می باشند. کودکانی که ODD دارند، در اغلب موارد به عنوان افراد مضطرب یا افسرده هم شناخته می شوند.

منبع : اختلال بی اعتنایی و نافرمانی در کودکان و نوجوانان✔️ نافرمانی مقابله ای

پانیز بازدید : 19 یکشنبه 12 آذر 1402 نظرات (0)

 

قهر، یکی از رفتارهای رایج در روابط بین فردی است. این رفتار می‌تواند به عنوان یک سلاح دفاعی برای بیان نارضایتی یا عصبانیت استفاده شود. با این حال، قهر می‌تواند عواقب منفی زیادی برای رابطه داشته باشد.

در این مقاله، به بررسی قهر به عنوان یک سلاح دفاعی خطرناک در رابطه می‌پردازیم. ابتدا، ماهیت قهر را بررسی می‌کنیم. سپس، عواقب منفی دلخوری برای رابطه را بیان می‌کنیم. در نهایت، راهکارهایی برای کاهش استفاده از دلخوری در رابطه ارائه می‌دهیم.

قهر چیست

قهر، یک واکنش عاطفی است که با احساسات منفی مانند عصبانیت، ناامیدی، یا نارضایتی همراه است. این احساسات می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند مشکلات ارتباطی، اختلاف نظر، یا خیانت باشند.

هنگامی که فرد احساسات منفی می‌کند، ممکن است از درگیری به عنوان یک روش برای بیان این احساسات استفاده کند. دلخوری می‌تواند به صورت قطع ارتباط با فرد مقابل، عدم پاسخگویی به پیام‌ها یا تماس‌های تلفنی، یا انجام کارهایی که باعث آزار فرد مقابل می‌شود، بروز کند.

روانشناسی قهر زن و مرد

درگیری و خودداری از بیان احساسات یک واکنش طبیعی انسانی است که در هر رابطه‌ای، از جمله روابط زناشویی، ممکن است رخ دهد. با این حال، دلخوری می‌تواند تأثیرات منفی بر رابطه داشته باشد، به خصوص اگر به طور مکرر یا طولانی مدت انجام شود.

روانشناسی قهر زن

زنان به دلایل مختلفی ممکن است قهر کنند. برخی از دلایل رایج عبارتند از:

  • احساس ناامیدی یا عصبانیت: زنان بیشتر از مردان به روابط عاطفی اهمیت می‌دهند و احساسات خود را به طور عمیق‌تری تجربه می‌کنند. بنابراین، اگر زن احساس ناامیدی یا عصبانیت کند، ممکن است به درگیری متوسل شود.
  • احساس آسیب دیدگی یا طرد شدن: زنان بیشتر از مردان از طریق احساسات خود با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند. بنابراین، اگر زن احساس آسیب دیدگی یا طرد شدن کند، ممکن است به قهر کردن متوسل شود.
  • احساس کنترل یا قدرت: زنان گاهی از دلخوری به عنوان ابزاری برای کنترل رابطه استفاده می‌کنند. آنها ممکن است فکر کنند که اگر قهر کنند، همسرشان تسلیم خواسته‌های آنها خواهد شد.

روانشناسی قهر مردان

برخی از دلایل قهر مردان عبارتند از:

  • خشم: خشم یک احساس طبیعی است که می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند احساس نارضایتی، تهدید یا آسیب باشد. مردان اغلب خشم خود را به روش‌های نامناسبی ابراز می‌کنند.
  • ناراحتی: ناراحتی نیز می‌تواند یکی از دلایل دلخوری مردان باشد. مردان ممکن است در شرایطی مانند خیانت، طرد شدن یا ناامیدی
  • احساس ناراحتی کنند و به دلخوری روی بیاورند.
  • ناامیدی: ناامیدی نیز می‌تواند باعث دلخوری مردان شود. مردان ممکن است در شرایطی مانند شکست، ناکام شدن یا عدم تحقق خواسته‌هایشان احساس ناامیدی کنند.
  • احساس گناه: احساس گناه نیز می‌تواند باعث قهر مردان شود. مردان ممکن است در شرایطی مانند انجام کاری اشتباه یا آسیب رساندن به کسی احساس گناه کنند و به قهر کردن روی بیاورند.
  • احساس درماندگی: احساس درماندگی نیز می‌تواند باعث قهر مردان شود. مردان ممکن است در شرایطی مانند مواجهه با یک چالش دشوار یا عدم توانایی کنترل یک وضعیت احساس درماندگی کنند و به دلخوری روی بیاورند.

عواقب منفی قهر برای رابطه

قهر می‌تواند عواقب منفی زیادی برای رابطه داشته باشد. این عواقب عبارتند از:

  • کاهش اعتماد: قهر می‌تواند باعث شود که فرد مقابل احساس کند که مورد اعتماد نیست. این امر می‌تواند منجر به کاهش اعتماد و آسیب به رابطه شود.
  • افزایش خشونت: قهر می‌تواند زمینه را برای بروز خشونت فیزیکی یا کلامی فراهم کند.
  • تضعیف ارتباط: قهر می‌تواند باعث قطع ارتباط بین زوجین شود. این امر می‌تواند منجر به کاهش صمیمیت و سردی در رابطه شود.
  • افزایش استرس: قهر می‌تواند باعث افزایش استرس و اضطراب در زوجین شود. این امر می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی آنها تأثیر منفی بگذارد.
چگونه قهر را تمام کنیم

برای تمام کردن این مسئله، ابتدا باید علت دلخوری را شناسایی کنید. اگر علت دلخوری را نمی‌دانید، نمی‌توانید آن را حل کنید. پس از شناسایی علت قهر، می‌توانید برای حل آن اقدام کنید. در اینجا چند راهکار برای حل قهر آورده شده است:

  • با طرف مقابل خود صحبت کنید. زمانی را برای صحبت با طرف مقابل خود انتخاب کنید که هر دوی شما آرام هستید و می‌توانید به یکدیگر توجه کنید. در مورد احساسات خود صحبت کنید و سعی کنید به نظرات طرف مقابل خود نیز گوش دهید.
  • از جملات “من” استفاده کنید. به جای اینکه بگویید “تو همیشه دیر می‌رسی”، بگویید “من وقتی دیر می‌رسی، احساس ناامیدی می‌کنم.”
  • به حرف‌های طرف مقابل خود گوش دهید. سعی کنید به حرف‌های طرف مقابل خود گوش دهید و نظرات او را درک کنید.
    به دنبال راه‌حل باشید. سعی کنید با طرف مقابل خود به یک راه‌حل برای مشکلی که باعث قهر شده است، برسید.
  • اگر با صحبت کردن با طرف مقابل خود نتوانستید دلخوری را حل کنید، می‌توانید از یک متخصص کمک بگیرید. یک مشاور یا روانشناس می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود ببخشید و از قهر در رابطه خود جلوگیری کنید. به این منظور می توانید با شماره های۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.
  • صبر داشته باشید. حل دلخوری ممکن است زمان ببرد.
  • از خودتان انتظار زیادی نداشته باشید. همه اشتباه می‌کنند. اگر قهر کردید، به خودتان سخت نگیرید.
  • به رابطه خود اهمیت دهید. اگر رابطه شما برای شما مهم است، برای حل قهر تلاش کنید.
  • با یادگیری مهارت‌های ارتباطی و حل مسئله، می‌توانید یاد بگیرید که چگونه احساسات خود را به طور سالم بیان کنید و از قهر در رابطه خود جلوگیری کنید.

راهکار

مشاور در جلسات مشاوره برای کاهش دلخوری در رابطه، از راهکارهای زیر استفاده می کند:

  • یادگیری مهارت‌های ارتباطی: یکی از بهترین راهکارها برای کاهش استفاده از قهر، یادگیری مهارت‌های ارتباطی است. این مهارت‌ها به افراد کمک می‌کند تا احساسات خود را به طور سالم بیان کنند.
  • حل مسئله: هنگامی که با مشکلی در رابطه مواجه می‌شوید، به جای قهر، سعی کنید آن را به صورت مسالمت‌آمیز حل کنید. برای این کار، می‌توانید از تکنیک‌های حل مسئله مانند گوش دادن فعال، ارائه راهکار، و توافق استفاده کنید.
  • احترام به یکدیگر: احترام به یکدیگر یکی از پایه‌های مهم هر رابطه است. هنگامی که به یکدیگر احترام می‌گذارید، کمتر احتمال دارد که از دلخوری به عنوان یک روش برای بیان نارضایتی خود استفاده کنید.
  • افزایش اعتماد: اعتماد یکی از عوامل مهم در حفظ رابطه است. هنگامی که به یکدیگر اعتماد دارید، کمتر احتمال دارد که از دعوا به عنوان یک روش برای کنترل یکدیگر استفاده کنید.
  • افزایش عشق: عشق یکی از مهم‌ترین عوامل در حفظ رابطه است. هنگامی که عاشق یکدیگر هستید، کمتر احتمال دارد که از دعوا به عنوان یک روش برای آسیب رساندن به یکدیگر استفاده کنید.

عواقب قهر با شوهر

قهر با شوهر می‌تواند عواقب منفی زیادی برای رابطه داشته باشد. این عواقب عبارتند از:

  • کاهش اعتماد: درگیری و ناتوانی در بیان احساس می‌تواند باعث شود که شوهر احساس کند که مورد اعتماد نیست. این امر می‌تواند منجر به کاهش اعتماد و آسیب به رابطه شود.
  • افزایش خشونت: دیگری می‌تواند زمینه را برای بروز خشونت فیزیکی یا کلامی فراهم کند.
  • تضعیف ارتباط: قهر می‌تواند باعث قطع ارتباط بین زوجین شود. این امر می‌تواند منجر به کاهش صمیمیت و سردی در رابطه شود.
  • افزایش استرس: قهر می‌تواند باعث افزایش استرس و اضطراب در زوجین شود. این امر می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی آنها تأثیر منفی بگذارد.
  • تأثیر منفی بر فرزندان: قهر می‌تواند تأثیر منفی بر فرزندان بگذارد. فرزندان ممکن است احساس کنند که در خانه ناامن هستند یا مورد حمایت قرار نمی‌گیرند.
  • تغییر در روابط جنسی: قهر می‌تواند منجر به تغییر در روابط جنسی زوجین شود. زوجین ممکن است کمتر میل به برقراری رابطه جنسی داشته باشند یا از رابطه جنسی لذت نبرند.
  • افزایش احتمال خیانت: قهر می‌تواند منجر به افزایش احتمال خیانت شود. زوجین ممکن است احساس کنند که از رابطه خود ناراضی هستند و به دنبال راه دیگری برای ارضای نیازهای خود باشند.

منبع : قهر ✔️ سلاح دفاعی خطرناک در رابطه

پانیز بازدید : 18 یکشنبه 12 آذر 1402 نظرات (0)

 

کودک لجباز، لجبازی یکی از رفتارهای شایع در کودکان است که اغلب والدین را به چالش می‌کشد. کودکان لجباز اغلب با خواسته‌های والدین مخالفت می‌کنند و به حرف آنها گوش نمی‌دهند. این رفتار می‌تواند در موقعیت‌های مختلف مانند غذا خوردن، لباس پوشیدن، خوابیدن، انجام تکالیف مدرسه و… مشاهده شود.

آن ها ممکن است بر سر غذا خوردن، خوابیدن، بازی کردن و هر چیز ریز و درشتی لجباز شوند و شما را به ستوه آورند.

سوال اصلی آن است که چگونه می توان لجبازی کودکان را کاهش داد؟ آیا لجبازی ویژگی همه ی کودکان در این دوره ی سنی است و یا عده ای از آن ها؟ چرا برخی ازکودکان لجبازند و برخی نیستند؟

فهرست مطالب

 

روانشناس کودک لجباز

لجبازی در کودکان یکی از رفتارهای طبیعی در دوران رشد است. کودکان در این سنین هنوز در حال یادگیری مهارت‌های کنترل رفتار خود هستند و ممکن است در برخی مواقع، به دلیل عدم توانایی در بیان احساسات خود یا رسیدن به خواسته‌هایشان، لجبازی کنند.

با این حال، اگر لجبازی کودک بیش از حد باشد و در زندگی روزمره او اختلال ایجاد کند، ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل جدی‌تر باشد. در این صورت، مراجعه به روانشناس کودک می‌تواند کمک‌کننده باشد.

روانشناس کودک می‌تواند با بررسی علل لجبازی کودک، راهکارهای مناسبی برای کاهش و کنترل این رفتار ارائه دهد. برخی از روش‌هایی که روانشناس کودک ممکن است برای درمان لجبازی کودک استفاده کند عبارتند از:

  • آموزش مهارت‌های حل مسئله و بیان احساسات
  • کمک به کودک برای درک عواقب رفتار خود
  • تغییر الگوهای رفتاری والدین

در برخی موارد، ممکن است روانشناس کودک دارو درمانی را نیز برای درمان کودک لجباز توصیه کند. به این منظور می توانید با مرکز تخصصی کودک ستاره ایرانیان شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

منبع : کودک لجباز ✔️ علل و راهکارهای روانشناسی

پانیز بازدید : 19 سه شنبه 23 آبان 1402 نظرات (0)

کودک سرسخت، کودکانی هستند که به سختی از خواسته های خود کوتاه می آیند و نسبت به دستورات و خواسته های والدین یا مربیان خود مقاومت می کنند. این کودکان ممکن است از انجام کارهایی که از آنها خواسته می شود خودداری کنند، یا حتی با والدین یا مربیان خود مخالفت کنند.

فهرست مطالب

 

تعریف کودک سرسخت

کودکان بدقلق، کودکانی هستند که رفتارهای ناسازگارانه و چالش برانگیز از خود نشان می دهند. این رفتارها می توانند شامل لجبازی، سرپیچی از دستورات، پرخاشگری و سایر رفتارهای نامناسب باشند. کودکان بدقلق می توانند برای والدین و مراقبان خود بسیار چالش برانگیز باشند.

دلایل کودکان بدقلق

رفتار سرسختانه در کودکان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. برخی از دلایل احتمالی عبارتند از:

  • فقدان اعتماد به نفس: کودکانی که اعتماد به نفس پایینی دارند ممکن است برای جلب توجه یا تأیید دیگران، رفتار سرسختانه ای از خود نشان دهند.
  • نیاز به کنترل: برخی از کودکان برای احساس کنترل بر زندگی خود، رفتار سرسختانه ای از خود نشان می دهند.
  • احساس ناامیدی یا عصبانیت: کودکانی که احساس ناامیدی یا عصبانیت می کنند ممکن است رفتار سرسختانه ای از خود نشان دهند.
  • تقلید از رفتار دیگران: کودکان ممکن است از رفتار دیگران، مانند والدین یا همسالان خود، تقلید کنند.

رفتار سرسختانه در کودکان می تواند برای والدین یا مربیان چالش برانگیز باشد. با این حال، با درک دلایل این رفتار و اتخاذ رویکردی مناسب، می توان به کودک کمک کرد تا رفتار خود را تغییر دهد. مشاوران مرکز ستاره ایرانیان با درمان های نوین و تضمینی به کودک شما کمک می کند تا در کم ترین زمان ممکن درمان مناسب و تضمینی را تجربه کند، به این منظور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

کودک سرسخت

علل بدقلقی کودکان

عوامل مختلفی می توانند باعث بدقلقی کودکان شوند. برخی از این عوامل عبارتند از:

  • عوامل ژنتیکی: برخی از کودکان به طور ژنتیکی مستعد ابتلا به بدقلقی هستند.
  • عوامل محیطی: عوامل محیطی مانند سوء استفاده، طلاق و فقر، می توانند خطر ابتلا به بدقلقی را افزایش دهند.
  • عوامل روانی: مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب، می توانند باعث بدقلقی شوند.


منبع : کودک سرسخت؛ چگونه با او رفتار کنیم؟

پانیز بازدید : 19 سه شنبه 23 آبان 1402 نظرات (0)

سوالات قبل از ازدواج

ازدواج یک تصمیم مهم در زندگی است و باید با دقت و آگاهی انجام شود. یکی از راه‌های کسب شناخت بیشتر از طرف مقابل، پرسیدن سوالات پیش از ازدواج است. این سوالات می‌توانند در زمینه‌های مختلف زندگی مشترک باشند، از جمله:

شخصیت و ارزش‌ها

    • اهداف و آرزوهای شما در زندگی چیست؟
    • مهم‌ترین ارزش‌های شما در زندگی کدامند؟
    • چه چیزی باعث خوشحالی شما می‌شود؟
    • چه چیزی باعث عصبانیت شما می‌شود؟
    • چه چیزی باعث ناراحتی شما می‌شود؟
    • چه چیزی باعث ترس شما می‌شود؟

سبک زندگی

    • سبک زندگی شما چگونه است؟
    • به چه فعالیت‌هایی علاقه دارید؟
    • چقدر وقت خود را به کار، تحصیل، خانواده، دوستان و سایر فعالیت‌ها اختصاص می‌دهید؟
    • چقدر به نظم و انضباط اهمیت می‌دهید؟
    • چقدر به سلامتی خود اهمیت می‌دهید؟
    • چقدر به مسائل مالی اهمیت می‌دهید؟

رابطه‌ها

    • رابطه شما با خانواده و دوستان چگونه است؟
    • چه انتظاری از رابطه با خانواده همسر خود دارید؟
    • چه انتظاری از رابطه با دوستان همسر خود دارید؟
    • چقدر به روابط خارج از ازدواج اعتقاد دارید؟
    • چگونه با خیانت کنار می‌آیید؟

مسائل مالی

    • وضعیت مالی شما چگونه است؟
    • چه اهداف مالی دارید؟
    • چقدر به پس‌انداز اهمیت می‌دهید؟
    • چقدر به خرج کردن اهمیت می‌دهید؟
    • چه انتظاری از مدیریت مالی همسر خود دارید؟

فرزندپروری

    • آیا می‌خواهید فرزند داشته باشید؟
    • چه تعداد فرزند می‌خواهید داشته باشید؟
    • چگونه می‌خواهید فرزند خود را تربیت کنید؟
    • چه انتظاری از همسر خود در زمینه فرزندپروری دارید؟

مسائل جنسی

    • نگرش شما نسبت به مسائل جنسی چیست؟
    • انتظارات شما از رابطه جنسی چیست؟
    • چه انتظاری از همسر خود در زمینه مسائل جنسی دارید؟

مسائل مذهبی و اعتقادی

    • دین شما چیست؟
    • باورهای مذهبی شما چیست؟
    • چه انتظاری از همسر خود در زمینه مذهب و اعتقادات دارید؟

البته این تنها یک لیست از سوالات پیش از ازدواج است و شما می‌توانید سوالات دیگری را نیز بر اساس شرایط و اولویت‌های خود اضافه کنید. مهم‌ترین نکته در پرسیدن سوالات پیش از ازدواج، این است که صادقانه و با احترام پاسخ‌ها را بشنوید و در مورد آنها صحبت کنید.

در اینجا چند نکته برای پرسیدن سوالات پیش از ازدواج آورده شده است:

  • سوالات را به صورت باز و روشن مطرح کنید تا طرف مقابل بتواند به طور کامل پاسخ دهد.
  • برای پاسخ‌ها قضاوت نکنید و نظرات خود را به طرف مقابل تحمیل نکنید.
  • اگر پاسخ‌های طرف مقابل با انتظارات شما متفاوت است، نگران نشوید و سعی کنید با یکدیگر به توافق برسید.
  • اگر در مورد پاسخ‌های طرف مقابل مطمئن نیستید، سوالات بیشتری بپرسید.

پرسیدن سوالات پیش از ازدواج

پرسیدن سوالات پیش از ازدواج می‌تواند به شما کمک کند تا دیدگاه بهتری نسبت به طرف مقابل خود پیدا کنید و تصمیم بهتری در مورد ازدواج با او بگیرید.

با نزدیک شدن به روز عقد، احتمالاً زوجین درگیر مراسم و جشن می شوند و ممکن است فراموش کنند که پیش از ازدواج این چهار سوال مهم را از خودشان بپرسند.

  1. بزرگترین آرزوی شما در زندگی چیست؟
  2. مهم‌ترین ارزش‌های شما در زندگی کدامند؟
  3. چه چیزی باعث خوشحالی شما می‌شود؟
  4. چه چیزی باعث عصبانیت شما می‌شود؟
  5. چه چیزی باعث ناراحتی شما می‌شود؟
  6. چه چیزی باعث ترس شما می‌شود؟
  7. چه چیزی را در زندگی دوست ندارید؟
  8. چه چیزی را در زندگی دوست دارید؟
  9. به چه فعالیت‌هایی علاقه دارید؟
  10. چقدر وقت خود را به کار، تحصیل، خانواده، دوستان و سایر فعالیت‌ها اختصاص می‌دهید؟
  11. چقدر به نظم و انضباط اهمیت می‌دهید؟
  12. چقدر به سلامتی خود اهمیت می‌دهید؟
  13. چقدر به مسائل مالی اهمیت می‌دهید؟
  14. رابطه شما با خانواده و دوستان چگونه است؟
  15. چه انتظاری از رابطه با خانواده همسر خود دارید؟
  16. چه انتظاری از رابطه با دوستان همسر خود دارید؟
  17. چقدر به روابط خارج از ازدواج اعتقاد دارید؟
  18. چگونه با خیانت کنار می‌آیید؟
  19. وضعیت مالی شما چگونه است؟
  20. چه اهداف مالی دارید؟
  21. چقدر به پس‌انداز اهمیت می‌دهید؟
  22. چقدر به خرج کردن اهمیت می‌دهید؟
  23. چه انتظاری از مدیریت مالی همسر خود دارید؟
  24. آیا می‌خواهید فرزند داشته باشید؟
  25. چه تعداد فرزند می‌خواهید داشته باشید؟
  26. چگونه می‌خواهید فرزند خود را تربیت کنید؟
  27. چه انتظاری از همسر خود در زمینه فرزندپروری دارید؟
  28. نگرش شما نسبت به مسائل جنسی چیست؟
  29. انتظارات شما از رابطه جنسی چیست؟
  30. چه انتظاری از همسر خود در زمینه مسائل جنسی دارید؟

 

منبع : ۲۰۰ سوال که قبل از ازدواج باید از خودتان بپرسید

پانیز بازدید : 16 یکشنبه 21 آبان 1402 نظرات (0)

یکی از میوه هایی که موجبتقویت شدن نیروی جنسیخواهد شد آلبالو می باشد. خوردن روزانه آلبالو به همراه عسل برایتقویت کردن نیروی جنسیدارای فایده می باشد.

زودانزالی یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی در مردان است که می‌تواند تأثیر منفی بر کیفیت زندگی جنسی فرد داشته باشد. اگر شما نیز از زودانزالی رنج می‌برید، می‌توانید با اصلاح رژیم غذایی خود و مصرف برخی میوه‌ها، به بهبود این مشکل کمک کنید.

درمان زودانزالی با میوه ها

در ادامه به برخی از میوه‌هایی که می‌توانند در درمان زودانزالی مفید باشند، اشاره می‌کنیم:

  • آووکادو:آووکادو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌توانند به بهبود سلامت جنسی کمک کنند. این میوه همچنین حاوی چربی‌های سالم است که می‌توانند به بهبود جریان خون و عملکرد جنسی کمک کنند.
  • موز:موز منبع خوبی از پتاسیم است که می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. این دو عامل می‌توانند باعث زودانزالی شوند.
  • توت‌ها:توت‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که می‌توانند به کاهش التهاب و بهبود سلامت کلی بدن کمک کنند. این عوامل می‌توانند به بهبود عملکرد جنسی نیز کمک کنند.
  • انگور:انگور سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی است که می‌توانند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کنند. این عوامل می‌توانند به افزایش جریان خون به اندام‌های جنسی و بهبود عملکرد جنسی کمک کنند.
  • گریپ‌فروت:گریپ‌فروت سرشار از ویتامین C است که می‌تواند به بهبود سلامت سیستم ایمنی بدن کمک کند. این عامل می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند که می‌توانند باعث زودانزالی شوند.

موارد مکمل

علاوه بر مصرف میوه‌های ذکر شده، می‌توانید با رعایت نکات زیر نیز به درمان زودانزالی کمک کنید:

  • از استرس و اضطراب خود بکاهید.استرس و اضطراب می‌توانند باعث زودانزالی شوند. برای کاهش استرس و اضطراب، می‌توانید ورزش کنید، مدیتیشن کنید یا از تکنیک‌های آرامش‌بخش استفاده کنید.
  • به اندازه کافی بخوابید.خواب کافی برای سلامت جنسی ضروری است.
  • از سیگار و الکل اجتناب کنید.سیگار و الکل می‌توانند باعث اختلال در عملکرد جنسی شوند.
  • تمرینات ورزشی منظم انجام دهید.ورزش منظم می‌تواند به بهبود سلامت کلی بدن و عملکرد جنسی کمک کند.

اگر زودانزالی شما شدید است یا با تغییر سبک زندگی بهبود نمی‌یابد، باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک می‌تواند داروها یا درمان‌های دیگری را برای کمک به شما تجویز کند.

درمان گیاهی زودانزالی

مصرف کردن آناناس برای تقویت کردن و تجدید قوای جنسی بسیار فایده دارد.

همینطور گیاه دیگری که خاصیت تقویت کردن دارد آووکادو می باشد.

که بهتر می باشد در دو وعده صبح و همینطور عصر آن را میل کنید.

کاهش نیروی جنسی با انار

  • انار ترش نیروی جنسی را کم خواهد کرد.
  • میوه انبه نیروی جنسی را قدرت می بخشد.
  • انجیر و گردو محرک شهوت می‌باشند.
  • انجیر به صورت ۱۰ عدد و گردو یک عدد در زمان صبح آنرا میل کنید.
  • برای تقویت کردن نیروی جنسی و افزایش پیدا کردن شهوت صبحانه مویز .
  • و نخود به صورت برشته میل کنید.

مطالب و مقالات سایت “مشاوره ازدواج” توسط تیم تخصصی مشاوران و روانشناسان تهیه و پشتیبانی شده است.

تقویت کردن میل جنسی با انگور

شیره انگور مثلث موجب تقویت کردن میل جنسی اشخاص سرد مزاج خواهد شد. منظور از مثلث بودن این می باشد که آب انگور را آنقدر به جوشاندن بپردازید که به یک سوم برسد.

سرکه باعث کم شدن نیروی جنسی می‌شود مخصوصاً در افراد سرد مزاج ساعت ۱۰ صبح و همین‌طور ۵ عصر بادام به صورت بوداده با کمی عسل مصرف کنید.

بادام زمینی به صورت ۵۰ گرم و عسل یک قاشق غذاخوری و همینطور آب هویج یک لیوان در هنگام صبح به عنوان محرک کننده شهوت محسوب می شوند.

محرک کننده شهوت با هویچ

  • مصرف کردن پرتقال به همراه عسل موجب ازدیاد اسپرم خواهد شد.
  • تقویت کردن نیروی جنسی پودر تخم تمرهندی را با مقداری از عسل به مخلوط کردن بپردازید .
  • روزی ۳ قاشق به میل کردن بپردازید و این معجون موجب دیر ارضا شدن خواهد شد.
  • مربای شکوفه ی سیب موجب تقویت شدن نیروی جنسی خواهد شد.

 

  • برای بیشتر کردن نیروی جنسی به صورت روزانه ده دانه فندق به همراه عسل بجوید.
  • میوه هلو موجب تقویت کننده نیروی جنسی خواهد شد .
  • پس از هر غذا یک دانه کنید و یا ده دقیقه پس از نزدیکی یکدانه مصرف کنید.
  • در رابطه با این موضوع می توانید در سایت ازدواج مقاله های بیشتر را مطالعه کنید

منبع : درمان زود انزالی با میوه

پانیز بازدید : 17 یکشنبه 21 آبان 1402 نظرات (0)

کودکان دیرآموز، بهره هوشی کودکان دیرآموز، آموزش خواندن و نوشتن به کودکان دیر آموز یکی از مشکلات یادگیری است که در آن کودک با تأخیر در رشد مهارت‌های شناختی، حرکتی و زبانی مواجه می‌شود. این اختلال می‌تواند در هر سنی تشخیص داده شود و می‌تواند بر زندگی کودک در مدرسه، خانه و جامعه تأثیر بگذارد.

فهرست مطالب

 

کمک به کودکان دیرآموز

والدین کودکان دیرآموز نقش مهمی در کمک به فرزندان خود برای موفقیت دارند. در اینجا ۷ نکته مهم برای والدین کودکان دیرآموز آورده شده است:

  1. با فرزندتان صبور باشید. کودک دیرآموز ممکن است در یادگیری مهارت‌های جدید کندتر از کودکان دیگر باشند. مهم است که صبور باشید و به فرزندتان زمان بدهید تا در یادگیری پیشرفت کند.
  2. از فرزندتان حمایت کنید. به فرزندتان اطمینان بدهید که او دوست‌داشتنی و ارزشمند است، حتی اگر با چالش‌های یادگیری مواجه باشد. به او کمک کنید تا به توانایی‌های خود ایمان داشته باشد و بر اهداف خود تمرکز کند.
  3. از متخصصان کمک بگیرید. اگر نگران هستید که فرزندتان ممکن است دیرآموز باشد، با یک متخصص کودک مشورت کنید. یک متخصص کودک می‌تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید که آیا فرزندتان دیرآموز است یا خیر و می‌تواند توصیه‌هایی برای کمک به فرزندتان ارائه دهد.
  4. به فرزندتان کمک کنید تا مهارت‌های خود را تقویت کند. کودک دیرآموز ممکن است به کمک اضافی برای یادگیری مهارت‌های جدید نیاز داشته باشند. می‌توانید با فرزندتان تمرین کنید، به او منابع آموزشی ارائه دهید و او را در فعالیت‌های تقویتی شرکت دهید.
  5. به فرزندتان کمک کنید تا با چالش‌های مدرسه کنار بیاید. کودکان دیرآموز ممکن است در مدرسه با چالش‌هایی مواجه شوند. با معلم فرزندتان صحبت کنید تا بتوانید در مورد نحوه حمایت از فرزندتان در مدرسه همکاری کنید.
  6. به فرزندتان کمک کنید تا در جامعه مشارکت داشته باشد. کودک دیرآموز باید فرصت داشته باشند تا در جامعه مشارکت داشته باشند. به فرزندتان کمک کنید تا فعالیت‌هایی را پیدا کند که از آنها لذت می‌برد و به او کمک می‌کند تا مهارت‌های اجتماعی خود را تقویت کند.
  7. به خودتان کمک کنید. مراقبت از فرزند دیرآموز می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. مهم است که از خودتان مراقبت کنید و از حمایت دیگران بهره‌مند شوید.

در اینجا چند نکته اضافی برای والدین کودک دیرآموز آورده شده است:

  • با سایر والدین کودکان دیرآموز ارتباط برقرار کنید. صحبت با سایر والدین کودکان دیرآموز می‌تواند به شما کمک کند تا احساس تنهایی نکنید و از تجربیات آنها بیاموزید.
  • در مورد دیرآموزی اطلاعات کسب کنید. هرچه بیشتر در مورد دیرآموزی بدانید، بهتر می‌توانید به فرزندتان کمک کنید.
  • از حمایت‌های موجود استفاده کنید. بسیاری از منابع برای کمک به والدین کودکان دیرآموز وجود دارد. از این منابع استفاده کنید تا به فرزندتان کمک کنید تا به بهترین شکل ممکن پیشرفت کند.

پیشنهاد مشاور: تربیت کودک مستقل

یادگیری برای کودکان دیرآموز ممکن است چالش‌برانگیز باشد، اما با حمایت و راهنمایی والدین، این کودکان می‌توانند به موفقیت برسند.

 کودکان دیرآموز

ویژگیهای کودکان دیرآموز

دیرآموزی یک اختلال یادگیری است که در آن کودکان در مهارت های تحصیلی خاصی مانند خواندن، نوشتن و ریاضیات با تأخیر مواجه می شوند. کودکدیرآموز معمولاً دارای بهره هوشی طبیعی یا بالاتر از حد طبیعی هستند، اما به دلیل مشکلات پردازش اطلاعات، در یادگیری مطالب جدید با مشکل مواجه می شوند.

ویژگی های کودک دیرآموز عبارتند از:

  1. تاخیر در یادگیری مهارت های تحصیلی: کودکان دیرآموز معمولاً در یادگیری مهارت های تحصیلی مانند خواندن، نوشتن و ریاضیات با تأخیر مواجه می شوند. آنها ممکن است برای یادگیری حروف الفبا، خواندن کلمات و عبارات، حل مسائل ریاضی و نوشتن با خط واضح و خوانا زمان بیشتری نیاز داشته باشند.
  2. مشکلات در پردازش اطلاعات: کودکان دیرآموز معمولاً در پردازش اطلاعات با مشکل مواجه می شوند. این امر می تواند منجر به مشکلاتی در یادگیری مطالب جدید، پیروی از دستورالعمل ها و درک مفاهیم انتزاعی شود.
  3. مشکلات در تمرکز و توجه: کودک دیرآموز ممکن است در تمرکز و توجه دچار مشکل باشند. این امر می تواند منجر به مشکلاتی در یادگیری مطالب جدید و انجام تکالیف شود.
  4. مشکلات در حافظه: کودک دیرآموز ممکن است در حافظه دچار مشکل باشند. این امر می تواند منجر به مشکلاتی در به یاد سپردن مطالب جدید و انجام تکالیف شود.
  5. مشکلات در مهارت های حرکتی: کودکان دیرآموز ممکن است در مهارت های حرکتی دچار مشکل باشند.
  6. این امر می تواند منجر به مشکلاتی در نوشتن، لباس پوشیدن و انجام فعالیت های بدنی شود.
  7. کودک دیرآموز ممکن است در برخی از این ویژگی ها دچار مشکل باشند و در برخی دیگر مشکلی نداشته باشند. شدت مشکلات دیرآموزی نیز در کودکان مختلف متفاوت است.
پانیز بازدید : 21 سه شنبه 16 آبان 1402 نظرات (0)

نقش مشاوره در حل مشکلات این است که به افراد کمک می کند تا مشکلات و چالش های زندگی خود را حل کنند. مشاوران از طریق آموزش و تجربه خود، مهارت ها و دانشی را در اختیار افراد قرار می دهند که می تواند به آنها کمک کند تا دیدگاه جدیدی نسبت به مشکلات خود پیدا کنند، راه حل های موثرتری پیدا کنند و تغییرات مثبتی در زندگی خود ایجاد کنند.

نقش مشاوره در حل مشکلات

مشاوره می تواند در حل طیف وسیعی از مشکلات و چالش های زندگی مفید باشد، از جمله:

  1. مشکلات عاطفی و روانی، مانند افسردگی، اضطراب، وسواس فکری-عملی، و اختلالات خوردن
  2. مشکلات ارتباطی، مانند مشکلات در روابط عاطفی، خانوادگی، و کاری
  3. مشکلات تحصیلی یا شغلی
  4. مشکلات مربوط به سلامت جسمی
  5. مسائل مربوط به رشد و توسعه فردی

مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا:

  • درک بهتری از خود و دیگران پیدا کنند
  • مهارت های ارتباطی و حل مسئله خود را بهبود بخشند
  • رفتارهای خود را تغییر دهند
  • با چالش ها و تغییرات زندگی کنار بیایند
  • بهزیستی و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند
  • مشاوره یک فرآیند شخصی است که به نیازها و اهداف فردی هر فرد بستگی دارد. طول مدت مشاوره نیز می تواند متفاوت باشد و از چند جلسه تا چند سال متغیر باشد.

اهداف مشاوره

در اینجا برخی از مزایای مشاوره در حل مشکلات و چالش های زندگی آورده شده است:

  • مشاوره به افراد کمک می کند تا دیدگاه جدیدی نسبت به مشکلات خود پیدا کنند. مشاوران می توانند به افراد کمک کنند تا مشکلات خود را از زوایای مختلف ببینند و راه حل های جدیدی را در نظر بگیرند.
  • مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا راه حل های موثرتری پیدا کنند. مشاوران می توانند به افراد کمک کنند تا مهارت ها و دانشی را بیاموزند که می تواند به آنها کمک کند تا مشکلات خود را به روشی موثر حل کنند.
  • مشاوره کمک می کند تا تغییرات مثبتی در زندگی خود ایجاد کنند. مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا رفتارها و الگوهای فکری خود را تغییر دهند و زندگی سالم تر و رضایت بخش تری داشته باشند.
  • اگر با مشکلات و چالش های زندگی دست و پنجه نرم می کنید، مشاوره می تواند یک منبع ارزشمند برای کمک به شما در حل این مشکلات و بهبود کیفیت زندگی شما باشد.
نقش مشاوره در حل مشکلات

فرایند مشاوره

مشاوره یک فرآیند شخصی است که به نیازها و اهداف فردی هر فرد بستگی دارد. با این حال، برخی از مراحل کلی که در مشاوره انجام می شود عبارتند از:

  • انتخاب مشاور: اولین قدم در مشاوره انتخاب یک مشاور مناسب است. مشاوران در زمینه های مختلف فعالیت می کنند، بنابراین مهم است که مشاوری را انتخاب کنید که دارای صلاحیت و تجربه در زمینه مشکل شما باشد. شما می توانید با پرس و جو از دوستان، خانواده، یا پزشک خود، یا با مراجعه به وب سایت های انجمن های حرفه ای، مشاور مناسب خود را پیدا کنید.
  • اولین جلسه: اولین جلسه مشاوره معمولاً برای ارزیابی مشکل شما و تعیین اهداف مشاوره انجام می شود. در این جلسه، مشاور شما سوالاتی در مورد مشکل شما، تاریخچه آن، و تأثیر آن بر زندگی شما خواهد پرسید.
  • جلسات مشاوره بعدی: جلسات مشاوره بعدی برای کار بر روی اهداف مشاوره انجام می شود. در این جلسات، مشاور شما به شما کمک خواهد کرد تا دیدگاه جدیدی نسبت به مشکل خود پیدا کنید، راه حل های موثرتری پیدا کنید، و تغییرات مثبتی در زندگی خود ایجاد کنید.
  • پایان مشاوره: مشاوره زمانی پایان می یابد که شما به اهداف خود برسید یا زمانی که احساس کنید نیازی به مشاوره ندارید.

نکات افزایش کیفیت جلسه مشاوره

در اینجا چند نکته برای افزایش کیفیت جلسه مشاوره آورده شده است:

  1. برای مشاوره آماده باشید: قبل از جلسه مشاوره، وقت بگذارید تا به آنچه می خواهید در جلسه صحبت کنید فکر کنید. این کار به شما کمک می کند تا از وقت خود به طور موثر استفاده کنید و بیشترین بهره را از جلسه ببرید.
  2. با مشاور خود صادق باشید: برای اینکه مشاوره موثر باشد، مهم است که با مشاور خود صادق باشید. مشاور شما نمی تواند به شما کمک کند اگر اطلاعات کامل و دقیقی در اختیار او قرار ندهید.
  3. به مشاور خود گوش دهید: مشاور شما برای کمک به شما اینجاست. به او گوش دهید و سعی کنید از دیدگاه او به مشکل خود نگاه کنید.
  4. فعالانه مشارکت کنید: جلسه مشاوره یک گفتگو است. از مشاور خود سوال بپرسید و نظرات خود را بیان کنید.
  5. به توصیه های مشاور خود عمل کنید: مشاور شما برای کمک به شما در حل مشکلات و چالش های زندگی شما اینجاست. به توصیه های او عمل کنید تا بیشترین بهره را از مشاوره ببرید.

در اینجا چند نکته اضافی برای افزایش کیفیت جلسه مشاوره و نقش مشاوره در حل مشکلات آمده است:

  • لباس راحت و مناسب بپوشید.
  • در یک مکان ساکت و آرام جلسه را برگزار کنید.
  • اگر مشکلی در جلسه دارید، آن را با مشاور خود در میان بگذارید.
  • در صورت نیاز، جلسه را متوقف کنید.

منبع : نقش مشاوره در حل مشکلات و چالش های زندگی

پانیز بازدید : 22 شنبه 13 آبان 1402 نظرات (0)

 

انتخاب مشاور مناسب یک فرآیند مهم است. مشاوری که مناسب شما باشد، می‌تواند به شما کمک کند تا به اهداف خود برسید و زندگی بهتری داشته باشید. مشاوره می تواند برای افراد در تمام سنین و سطوح مفید باشد. مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا:

  • بهتر تصمیم بگیرند
  • از موانع و چالش ها عبور کنند
  • به اهداف خود دست یابند
  • زندگی سالم تری داشته باشند

انتخاب مشاور مناسب

در اینجا، ۱۰ نکته برای انتخاب مشاور مناسب آورده شده است:

  1. نوع مشاوره مورد نیاز خود را مشخص کنید. انواع مختلفی از مشاوره وجود دارد، از جمله مشاوره فردی، زوج درمانی، خانواده درمانی، و مشاوره شغلی. قبل از شروع جستجو، نوع مشاوره مورد نیاز خود را مشخص کنید.
  2. درباره مشاوران مختلف تحقیق کنید. با دوستان، خانواده، یا سایر افراد مورد اعتماد خود صحبت کنید تا ببینید آیا آنها می‌توانند به شما در یافتن مشاور مناسب کمک کنند. همچنین می‌توانید در اینترنت یا در انجمن‌های محلی تحقیق کنید.
  3. با مشاوران مختلف مصاحبه کنید. وقتی چند مشاور بالقوه پیدا کردید، با آنها مصاحبه کنید تا ببینید آیا با آنها راحت هستید و آیا می‌توانید با آنها ارتباط برقرار کنید.
  4. به دنبال مشاوری باشید که دارای مدرک و تجربه لازم باشد. مشاوری را انتخاب کنید که دارای مدرک معتبر در زمینه مشاوره باشد و تجربه کافی در زمینه کاری شما داشته باشد.
  5. به دنبال مشاوری باشید که با ارزش‌ها و اعتقادات شما همسو باشد. مهم است که با مشاوری کار کنید که با ارزش‌ها و اعتقادات شما همسو باشد.
  6. به دنبال مشاوری باشید که هزینه‌های مقرون به صرفه‌ای داشته باشد. هزینه مشاوره می‌تواند متفاوت باشد. قبل از شروع جلسات مشاوره، مطمئن شوید که می‌توانید هزینه‌های آن را بپردازید.
  7. به دنبال مشاوری باشید که به شما احساس راحتی دهد. مهم است که با مشاوری کار کنید که به شما احساس راحتی دهد. اگر با مشاور خود احساس راحتی نمی‌کنید، به دنبال مشاور دیگری باشید.
  8. به دنبال مشاوری باشید که به شما امید می‌دهد. مشاوری را انتخاب کنید که به شما امید می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا به اهداف خود برسید.
  9. به دنبال مشاوری باشید که به شما مسئولیت می‌دهد. مشاوری را انتخاب کنید که به شما کمک می‌کند تا مسئولیت زندگی خود را بر عهده بگیرید.
  10. به دنبال مشاوری باشید که به شما کمک می‌کند تا رشد کنید. مشاوری را انتخاب کنید که به شما کمک می‌کند تا به عنوان یک فرد رشد کنید.

مهارت های لازم مشاور

مشاوران برای ارائه خدمات موثر به مراجعان خود نیاز به طیف وسیعی از مهارت ها و دانش دارند. برخی از مهارت های کلیدی که مشاوران باید داشته باشند عبارتند از:

  • مهارت های ارتباطی: مشاوران باید بتوانند به طور موثر با مراجعان خود ارتباط برقرار کنند. این شامل توانایی گوش دادن فعال، پرسیدن سوالات باز، و ارائه بازخورد واضح و مختصر است.
  • مهارت های حل مسئله: مشاوران باید بتوانند به مراجعان خود کمک کنند تا راه حل هایی برای مشکلات خود پیدا کنند. این شامل توانایی ارزیابی وضعیت، شناسایی گزینه های مختلف، و کمک به مراجعان برای انتخاب بهترین گزینه است.
  • مهارت های همدلی: مشاوران باید بتوانند با مراجعان خود همدلی کنند و احساسات آنها را درک کنند. این شامل توانایی قرار گرفتن در موقعیت مراجعان، گوش دادن به تجربیات آنها، و ارائه حمایت عاطفی است.
  • مهارت های قضاوت: مشاوران باید بتوانند بدون قضاوت به مراجعان خود گوش دهند و کمک کنند. این شامل توانایی کنار گذاشتن پیش فرض ها و عقاید شخصی و تمرکز بر نیازهای مراجع است.
  • مهارت های خودآگاهی: مشاوران باید بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند. این به آن ها کمک می کند تا از سوگیری های خود آگاه باشند و خدمات موثرتری ارائه دهند.

علاوه بر این مهارت های کلیدی، مشاوران باید در یک زمینه خاص آموزش و تجربه داشته باشند. به عنوان مثال، یک مشاور ازدواج باید در زمینه روابط و خانواده آموزش دیده باشد.


منبع : ۱۰ نکته برای انتخاب مشاور مناسب

پانیز بازدید : 25 چهارشنبه 19 مهر 1402 نظرات (0)

راز شادی در ارتباط زوجین چیست؟ ارتباط زوجین یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده میزان شادی و رضایتمندی از زندگی مشترک است. زوج‌هایی که ارتباط قوی و سالمی با یکدیگر دارند، از زندگی خود بیشتر لذت می‌برند و کمتر دچار مشکلات و اختلافات می‌شوند.

راز شادی در رابطه زوجین

در این مقاله به بررسی راز شادی در ارتباط زوجین می‌پردازیم.

ارتباط کلامی موثر

یکی از مهم‌ترین پایه‌های ارتباط زوجین، ارتباط کلامی موثر است. زوج‌هایی که به‌طور منظم و صادقانه با یکدیگر صحبت می‌کنند، بهتر می‌توانند نیازها و خواسته‌های یکدیگر را درک کنند. صحبت کردن در مورد مسائل مختلف زندگی، از جمله مسائل روزمره، احساسات، افکار، اهداف و آرزوها، می‌تواند به تقویت ارتباط زوجین کمک کند.

قدردانی و محبت

قدردانی و محبت از دیگر عوامل مهم در ایجاد ارتباط شاد و سالم بین زوجین است. زوج‌هایی که به یکدیگر محبت و قدردانی نشان می‌دهند، احساس امنیت و آرامش بیشتری در کنار یکدیگر دارند. قدردانی از همسر می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گفتن کلمات محبت‌آمیز، انجام کارهای کوچک و محبت‌آمیز، و تحسین کردن همسر، انجام شود.

احترام و راز شادی در ارتباط زوجین

احترام از جمله پایه‌های اساسی هر رابطه سالم است. زوج‌هایی که به یکدیگر احترام می‌گذارند، با یکدیگر با مهربانی و ادب رفتار می‌کنند و نظرات یکدیگر را می‌پذیرند. احترام به همسر می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گوش دادن به همسر، پذیرش تفاوت‌های همسر، و حمایت از همسر، انجام شود.

همدلی

همدلی به معنای درک احساسات و دیدگاه‌های همسر است. زوج‌هایی که با یکدیگر همدلی می‌کنند، بهتر می‌توانند یکدیگر را درک کنند و از یکدیگر حمایت کنند. همدلی می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گوش دادن فعال به همسر، تلاش برای درک دیدگاه همسر، و حمایت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.

تعهد

تعهد به معنای پایبند بودن به همسر و زندگی مشترک است. زوج‌هایی که به یکدیگر متعهد هستند، در سختی‌ها و خوشی‌ها در کنار یکدیگر می‌مانند و تلاش می‌کنند تا رابطه خود را حفظ کنند. تعهد می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله تلاش برای حل مشکلات، فداکاری برای همسر، و حمایت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.

تفاهم | راز شادی در ارتباط زوجین

تفاهم به معنای داشتن دیدگاه‌های مشترک و توافق در مورد مسائل مختلف زندگی است. زوج‌هایی که با یکدیگر تفاهم دارند، بهتر می‌توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و از زندگی مشترک خود لذت ببرند. تفاهم می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله صحبت کردن در مورد مسائل مختلف، تلاش برای یافتن راه‌حل‌های مشترک، و احترام به نظرات یکدیگر، انجام شود.

پذیرش

پذیرش به معنای قبول کردن همسر با تمام نقاط قوت و ضعف اوست. زوج‌هایی که یکدیگر را می‌پذیرند، از یکدیگر انتظارات غیرواقعی ندارند و تلاش می‌کنند تا با نقاط ضعف یکدیگر کنار بیایند. پذیرش می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله تمرکز بر نقاط قوت همسر، تلاش برای درک نقاط ضعف همسر، و حمایت از همسر در بهبود نقاط ضعف، انجام شود.

مدیریت اختلافات

اختلافات در زندگی مشترک امری طبیعی است. زوج‌هایی که می‌توانند به‌طور موثر اختلافات خود را مدیریت کنند، از زندگی مشترک خود بیشتر لذت می‌برند. مدیریت اختلافات می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله صحبت کردن در مورد اختلافات، تلاش برای یافتن راه‌حل‌های مشترک، و پرهیز از پرخاشگری، انجام شود.

رعایت اصول اخلاقی

رعایت اصول اخلاقی در ارتباط زوجین بسیار مهم است. زوج‌هایی که به اصول اخلاقی پایبند هستند، در زندگی مشترک خود با مشکلات کمتری مواجه می‌شوند. رعایت اصول اخلاقی می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله صداقت، وفاداری، احترام، و مسئولیت‌پذیری، انجام شود.

مشاوره

در برخی موارد، زوج‌ها ممکن است با مشکلاتی در ارتباط خود مواجه شوند که نتوانند به‌طور مستقل آن‌ها را حل کنند. در این موارد، مراجعه به مشاوره می‌تواند کمک کند تا زوجین بتوانند ارتباط خود را بهبود بخشند و از زندگی مشترک خود بیشتر لذت ببرند.

بر اساس پژوهش ها

تحقیقی جدید روی مثبت بودن زوجها، و قدرت کاهش هیجان منفی خنده اگر بهترین دارو نباشد، حداقل یک داروی عالی برای سلامت شخصی شما است. ممکن است با این حال از بسیاری از مزایای سلامت ارتباطی لبخند یا خندیدن اگاه نباشید اما بسیاری از ارتباطات از مزایای خنده و لبخند بهره می برند. زوج‌هایی که دوره های اجتناب ناپذیر برخورد و عدم توافق را در ارتباطات طولانی مدت بطور موفقی هدایت می‌کنند می‌دانند که چطور به بهترین شکل از روشهای سازنده حل تعارض به جای روش‌های مخرب استفاده کنند. در رفع تعارض سازنده شما روی مشکل متمرکز می‌شوید نه شخص ولی در رفع تعارض مخرب شما مسائل را شخصی می‌کنید.

سلامت ارتباط

یک مولفه کلیدی برای سلامت ارتباط این است که زوجهای شاد می‌دانند که چطور از لحظه های شادشان با هم لذت ببرند. این مسلم به نظر می‌رسد که اشتراک لذت‌های زندگی روزمره با شریکتان میتواند رابطه طولانی مدت شما را ارتقا بخشد. وقتیکه شما با شریکتان می‌خندید، شما از ان به عنوان یک منبع تقویت مثبت استفاده می‌کنید. همانطور که شریک شما به طور روز افزون شما را با تجربیات ارزشمندی همراه می‌کند شما انگیزه او را برای بودن با خود تقویت می‌کنید و بر عکس.

منبع : راز شادی در ارتباط زوجین

پانیز بازدید : 24 شنبه 15 مهر 1402 نظرات (0)

ممکن است بسیار ی از افراد حتی خود شما زمانی که میخواهید همسر انتخاب کنید در وضعیتی باشید که نتوانید به خوبی تصمیم بگیرید و دچار سردرگمی و اشتباه شوید. ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی هر فردی است. انتخاب همسری مناسب که بتواند در کنار ما زندگی شیرین و پرباری را رقم بزند، چالشی شیرین و دشوار است. در این مقاله قصد داریم به بررسی نکاتی مهم در انتخاب همسر بپردازیم.

چرا انتخاب همسر مهم است؟

ازدواج یک پیوند مقدس است که دو نفر را برای همیشه با یکدیگر مرتبط می‌کند. انتخاب همسری مناسب می‌تواند به ایجاد یک زندگی مشترک موفق و پر از شادی و آرامش کمک کند. از سوی دیگر، انتخاب همسری نامناسب می‌تواند منجر به مشکلات و اختلافات زیادی در زندگی مشترک شود.

نکات مهم در انتخاب همسر

در انتخاب همسر باید به نکات زیادی توجه کرد. برخی از این نکات عبارتند از:

  • همخوانی فرهنگی و مذهبی:دو نفری که قصد ازدواج دارند، باید از نظر فرهنگی و مذهبی با یکدیگر همخوانی داشته باشند. این امر می‌تواند به کاهش اختلافات و مشکلات در زندگی مشترک کمک کند.
  • همخوانی شخصیتی:دو نفری که قصد ازدواج دارند، باید از نظر شخصیتی با یکدیگر همخوانی داشته باشند. این امر می‌تواند به ایجاد تفاهم و صمیمیت بیشتر در زندگی مشترک کمک کند.
  • همخوانی ارزش‌ها:دو نفری که قصد ازدواج دارند، باید از نظر ارزش‌ها با یکدیگر همخوانی داشته باشند. این امر می‌تواند به ایجاد یک زندگی مشترک مبتنی بر ارزش‌های مشترک کمک کند.
  • همخوانی اهداف زندگی:دو نفری که قصد ازدواج دارند، باید از نظر اهداف زندگی با یکدیگر همخوانی داشته باشند. این امر می‌تواند به ایجاد یک زندگی مشترک با اهداف مشترک کمک کند.

سردرگمی در انتخاب همسر

راهکارهای غلبه بر سردرگمی در انتخاب همسر

انتخاب همسر یک تصمیم مهم و دشوار است که می‌تواند منجر به سردرگمی و تردید شود. برای غلبه بر سردرگمی در انتخاب همسر، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

  • با افرادی که تجربه ازدواج موفقی دارند، مشورت کنید.
  • به مشاوره ازدواج مراجعه کنید.
  • خودتان را به خوبی بشناسید و بدانید که از زندگی چه می‌خواهید.
  • به دنبال همسری باشید که بتواند نیازهای شما را برآورده کند.

خدمات مرکز مشاوره ستاره ایرانیان در زمینه انتخاب همسر

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با بهره‌گیری از کادری مجرب و متخصص، خدمات مشاوره ازدواج را به متقاضیان ارائه می‌دهد. مشاوران این مرکز با استفاده از تکنیک‌های روانشناسی، به متقاضیان کمک می‌کنند تا بتوانند بهترین انتخاب را برای زندگی مشترک خود داشته باشند.

خدمات مشاوره ازدواج مرکز مشاوره ستاره ایرانیان شامل موارد زیر است:

  • بررسی ویژگی‌های فردی و شخصیتی متقاضیان
  • ارائه مشاوره در زمینه همخوانی فرهنگی و مذهبی
  • ارائه مشاوره در زمینه همخوانی شخصیتی
  • ارائه مشاوره در زمینه همخوانی ارزش‌ها
  • ارائه مشاوره در زمینه همخوانی اهداف زندگی

منبع : در انتخاب همسر مناسب دچار این اشتباهات نشوید

پانیز بازدید : 23 شنبه 15 مهر 1402 نظرات (0)

زیر سوال بردن شخصیت، عبارتی است که برای توصیف رفتاری استفاده می‌شود که در آن، شخص دیگری به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم، شخصیت یا رفتارهای او را زیر سوال می‌برد. این رفتار می‌تواند به شکل‌های مختلفی، مانند انتقاد، تمسخر، قضاوت یا تحقیر، بروز کند.

زیر سوال بردن شخصیت می‌تواند تاثیرات منفی زیادی بر فرد داشته باشد. این رفتار می‌تواند باعث احساس بی‌ارزشی، ناامنی و عزت نفس پایین در فرد شود. همچنین، می‌تواند منجر به مشکلاتی در روابط فرد با دیگران شود.

در این مقاله، به بررسی دلایل و پیامدهای زیر سوال بردن شخصیت می‌پردازیم و راه‌هایی را برای اجتناب از این رفتار ارائه می‌دهیم.

دلایل زیر سوال بردن شخصیت

دلایل مختلفی برای زیر سوال بردن شخصیت وجود دارد. برخی از این دلایل عبارتند از:

  • خشم یا عصبانیت:گاهی اوقات، افراد به دلیل خشم یا عصبانیت، شخصیت یا رفتارهای دیگران را زیر سوال می‌برند.
  • حسادت یا رقابت:برخی از افراد به دلیل حسادت یا رقابت، سعی می‌کنند شخصیت یا رفتارهای دیگران را زیر سوال ببرند.
  • کمبود عزت نفس:برخی از افراد به دلیل کمبود عزت نفس، سعی می‌کنند شخصیت یا رفتارهای دیگران را زیر سوال ببرند تا خود را بهتر جلوه دهند.
  • عدم توانایی در مدیریت اختلاف نظر:برخی از افراد به دلیل عدم توانایی در مدیریت اختلاف نظر، سعی می‌کنند شخصیت یا رفتارهای دیگران را زیر سوال ببرند تا نظر خود را به کرسی بنشانند.
زیر سوال بردن شخصیت

زیر سوال بردن شخصیت و له کردن دیگران

پیامدهای زیر سوال بردن شخصیت

زیر سوال بردن شخصیت می‌تواند تاثیرات منفی زیادی بر فرد داشته باشد. برخی از این پیامدها عبارتند از:

  • احساس بی‌ارزشی و ناامنی:زیر سوال بردن شخصیت می‌تواند باعث احساس بی‌ارزشی و ناامنی در فرد شود. این رفتار می‌تواند باعث شود که فرد احساس کند که دوست داشتنی یا ارزشمند نیست.
  • عزت نفس پایین:زیر سوال بردن شخصیت می‌تواند منجر به عزت نفس پایین در فرد شود. این رفتار می‌تواند باعث شود که فرد دیدگاه منفی‌تری نسبت به خود داشته باشد.
  • مشکلات در روابط:زیر سوال بردن شخصیت می‌تواند منجر به مشکلاتی در روابط فرد با دیگران شود. این رفتار می‌تواند باعث شود که فرد از دیگران فاصله بگیرد یا روابط خود را با دیگران قطع کند.

راه‌های اجتناب از زیر سوال بردن شخصیت

منبع : زیر سوال بردن شخصیت

پانیز بازدید : 24 چهارشنبه 12 مهر 1402 نظرات (0)

فرزندان بلند پرواز: چگونه فرزندانی با اهداف بزرگ تربیت کنیم؟ فرزندان بلند پرواز، فرزندانی هستند که آرزوها و اهداف بزرگی برای خود دارند. آنها از شکست نمی ترسند و برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند. تربیت فرزندان بلند پرواز، کار دشواری است، اما با تلاش و حوصله والدین، امکان پذیر است.

ویژگی های فرزندان بلند پرواز

افراد بلند پرواز، ویژگی های زیر را دارند:

  • اعتماد به نفس بالا:آنها به توانایی های خود ایمان دارند و از شکست نمی ترسند.
  • انگیزه و اشتیاق بالا:آنها مشتاق رسیدن به اهداف خود هستند و برای رسیدن به آن ها تلاش می کنند.
  • خلاقیت و نوآوری:آنها ذهنی باز و خلاق دارند و به دنبال راه های جدید برای رسیدن به اهداف خود هستند.
  • انعطاف پذیری:آنها می توانند در برابر مشکلات و چالش ها ایستادگی کنند و راه حل پیدا کنند.

راهکارهای

برای تربیت فرزندان بلند پرواز، والدین می توانند از راهکارهای زیر استفاده کنند:

  • از فرزندان خود حمایت کنید:به فرزندان خود نشان دهید که به آنها باور دارید و از آنها حمایت می کنید.
  • به فرزندان خود انگیزه دهید:به فرزندان خود کمک کنید تا اهداف خود را تعیین کنند و برای رسیدن به آن ها انگیزه پیدا کنند.
  • به فرزندان خود فرصت دهید تا اشتباه کنند:شکست بخشی طبیعی از زندگی است. به فرزندان خود اجازه دهید تا اشتباه کنند و از آن ها درس بگیرند.
  • به فرزندان خود مهارت های زندگی را آموزش دهید:به فرزندان خود مهارت هایی مانند حل مسئله، تصمیم گیری و مدیریت زمان را آموزش دهید.
  • به فرزندان خود الگو باشید:فرزندان شما از شما الگو می گیرند. با داشتن اهداف بزرگ و تلاش برای رسیدن به آن ها، به فرزندان خود نشان دهید که می توان به هر چیزی که می خواهید برسید.

منبع : با فرزندان بلندپرواز خود چه کنیم؟

پانیز بازدید : 23 یکشنبه 09 مهر 1402 نظرات (0)

 

 

تابحال برای شما پیش آمده که در موقعیتی قرار بگیرید که گفتن نه دشوار باشد؟ بیشتر مردم هنگامی که در رودربایستی قرار میگیرند، راهی جز گفتن بله و قبول کردن آنچه که به آن تمایل ندارند نمی بینند برای همین مجبور می شوید ساعتها و یا روزها از برنامه های خودتان عقب بیوفتید، فشارهای روحی را تحمل کنید فقط بخاطر اینکه نتوانستید درخواست را رد کنید و بگویید نه!

مهارت نه گفتن

مهارت نه گفتن یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است که می‌تواند به ما کمک کند تا از خود و زمانمان محافظت کنیم، به اهدافمان برسیم و روابط سالم‌تری داشته باشیم.

وقتی یاد بگیریم که نه بگوییم، به دیگران می‌فهمانیم که احترام به خواسته‌ها و نیازهایمان برایمان مهم است. این کار می‌تواند به ما کمک کند تا از خود در برابر سوء استفاده، استثمار و فشارهای روانی محافظت کنیم.

همچنین، وقتی نه می‌گوییم، می‌توانیم به دیگران کمک کنیم تا یاد بگیرند که چگونه مرزهای خود را تعیین کنند. این کار می‌تواند به ایجاد روابط سالم‌تر و رضایت‌بخش‌تر کمک کند.

در اینجا چند نکته برای یادگیری مهارت نه گفتن آورده شده است:

  • از خودتان مراقبت کنید.مهم است که به نیازها و خواسته‌های خود توجه داشته باشید و به آنها اولویت دهید. وقتی یاد بگیرید که به خودتان اهمیت دهید، راحت‌تر می‌توانید نه بگویید.
  • مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود ببخشید.برای اینکه بتوانید نه بگویید، باید بتوانید به طور واضح و مختصر خواسته‌های خود را بیان کنید. همچنین، باید بتوانید به طور محترمانه و بدون عذرخواهی، نه بگویید.
  • از جملات و عبارت‌های مثبت استفاده کنید.به جای اینکه بگویید “من نمی‌توانم”، “من نمی‌خواهم” یا “من نمی‌دهم”، از جملات و عبارت‌های مثبت مانند “من ترجیح می‌دهم” یا “من علاقه‌ای ندارم” استفاده کنید.
  • قاطع باشید.وقتی نه می‌گویید، مهم است که قاطع باشید و از خواسته‌های خود کوتاه نیایید.
  • خودتان را مسئول اعمال خود بدانید.شما مسئول شادی و رضایت خود هستید. وقتی نه می‌گویید، مسئولیت اعمال خود را بر عهده می‌گیرید و به دیگران اجازه نمی‌دهید که شما را کنترل کنند.

یادگیری مهارت نه گفتن ممکن است در ابتدا دشوار باشد، اما با تمرین، می‌توانید این مهارت را به دست آورید. یادگیری نه گفتن، یکی از بهترین کارهایی است که می‌توانید برای خود و زندگی خود انجام دهید.

در اینجا چند مثال از نحوه استفاده از مهارت نه گفتن آورده شده است:

  • یک دوست از شما می‌خواهد که در مهمانی او شرکت کنید، اما شما نمی‌خواهید بروید.شما می‌توانید بگویید: “متشکرم، من نمی‌توانم در مهمانی شما شرکت کنم. من برنامه دیگری دارم.”
  • همکارتان از شما می‌خواهد که کار او را انجام دهید، اما شما وقت ندارید.شما می‌توانید بگویید: “متاسفم، من نمی‌توانم کار شما را انجام دهم. من خودم کارهای زیادی دارم.”
  • کسی از شما درخواست کمک مالی می‌کند، اما شما نمی‌توانید کمک کنید.شما می‌توانید بگویید: “متاسفم، من نمی‌توانم به شما کمک مالی کنم. من خودم شرایط مالی خوبی ندارم.”

با تمرین، می‌توانید مهارت نه گفتن را به دست آورید و از آن برای محافظت از خود و زمانتان استفاده کنید.

ابتدا باید ببینیم که چرا نمی توانیم نه بگوییم!

عواملی زیادی وجود دارد اما شاید یکی از مهمترین عوامل این است که میترسید بی ادبی باشد اگر نه بگویید!

از دلایل دیگر عدم نه گفتن این است که میخواهید همواره مورد تایید دیگران باشید و از اتفاقات و نوع برخورد بعد از نه گفتن می ترسید. البته این مورد به نحوه بیان کردن نه بستگی دارد.اگر شما با لحنی بد و تمسخر آمیز نه بگویید قطعا پیامدهای بعد از آن بد خواهد بود اما اگر با توضیحی مختصر در کمال آرامش نه بگویید اتفاقات بعد از آن عادی و طبیعی خواهد بود.

اما چگونه نه بگوییم؟!

همانطور که در بالا اشاره کردیم اگر لحن خوبی داشته باشید، مطمئن باشید که عواقب بعد از آن خوب خواهد بود حال به بررسی این می پردازیم که چگونه با لحنی خوب نه بگوییم!؟

پس در ابتدا باید این طرز فکر رو که مخالفت با درخواست دیگران باعث ناراحتی و دلخوری می شود و شاید بی ادبی حساب بیاید رو کنار بگذارید چرا که معمولا در واقعیت اینطور نیست و این مساله تنها در فکر شما اینطور میگذرد!


میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ازدواج مراجعه کنید

منبع : نه بگویید…!!!!! آموزش مهارت نه گفتن

 

پانیز بازدید : 23 دوشنبه 03 مهر 1402 نظرات (0)

مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران کجاست؟ ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی هر فرد است. این تصمیم می‌تواند تأثیر عمیقی بر زندگی فرد و خانواده‌های او داشته باشد. به همین دلیل، مهم است که قبل از ازدواج، اطلاعات و آگاهی کافی در مورد این موضوع کسب کنید. یکی از بهترین راه‌های کسب این اطلاعات، مراجعه به یک مشاور ازدواج متخصص است.

مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران

در منطقه ۲۲ تهران، مراکز مشاوره ازدواج متعددی وجود دارد که خدمات متنوعی را به زوجین ارائه می‌دهند. این خدمات شامل مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوج درمانی، مشاوره خانواده و… است.

مشاوره قبل از ازدواج

مشاوره قبل از ازدواج یکی از مهم‌ترین خدماتی است که یک مشاور ازدواج می‌تواند ارائه دهد. در این نوع مشاوره، مشاور به زوجین کمک می‌کند تا شناخت بهتری از یکدیگر پیدا کنند و تصمیم درستی برای ازدواج بگیرند.

نکات خواستگاری و سوالات ازدواج

خواستگاری و ازدواج مراحل مهمی در زندگی هر فرد هستند. در این مراحل، لازم است که نکات و سوالات مهمی را در نظر بگیرید.

نکات خواستگاری

  • قبل از خواستگاری، اطلاعات کافی در مورد خانواده و وضعیت اقتصادی و اجتماعی طرف مقابل کسب کنید.
  • در خواستگاری، خود واقعی باشید و سعی نکنید که فردی غیر از خودتان باشید.
  • به حرف‌های طرف مقابل با دقت گوش دهید و سؤالات خود را با احترام بپرسید.

سوالات ازدواج

در جلسه خواستگاری، می‌توانید سؤالات زیر را از طرف مقابل بپرسید:

  • نظر شما در مورد تشکیل خانواده چیست؟
  • هدف شما از ازدواج چیست؟
  • آیا به بچه‌دار شدن علاقه دارید؟
  • اعتقادات شما در مورد مسائل دینی و مذهبی چیست؟
  • نظر شما در مورد مسائل مالی و اقتصادی چیست؟
  • نظر شما در مورد مسائل جنسی چیست؟

نتیجه‌گیری

مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم درستی برای ازدواج بگیرید. همچنین، می‌تواند به شما در حل مشکلات احتمالی زندگی مشترک کمک کند.

خواستگاری

برای بسیار از پسران رفتن به جلسه خواستگاری و قرار گرفتن در مقابل خانواده دختر و پاسخگویی به سوالات آنان به امری سخت و مشکلی بزرگ تبدیل کرده است. اینکه در آن روز چه می گذرد و چه حرف هایی زده می شود مهم نیست، مهم این است که با اعتماد به نفسی قابل قبول همان فردی باشم که هستیم! نیازی به بزرگ نمایی و تعریف بیش از حد نیست. کافیست با خونسردی کامل، خود را معرفی کرده و از توانایی ها و داشته های خود بگوییم. گرچه امروزه با روی کار آمدن ازدواج های مدرن، دختر و پیر از قبل قرار خود را گذاشته و شناخت کافی از همدیگر دارند. این خود از طرفی از استرس پسر کاسته و از طرفی دیگر نگرانی بیشتری را از طرف خانواده دختر احساس خواهد کرد.

توصیه ما چه به دختران و چه به پسران در جلسه خواستگاری این است که آنچه که هستند باشند و به دور از احساس و با منطقی خوب و به دور از استرس ونگرانی گفت و گویی خوب داشته باشند.

به همین دلیل و برای پاسخگویی به مشکلات و سوالات دیگر شما، ما به منظور ایجاد احساس آرامش خاطر جوانان ایرانی اقدام به راه اندازی مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران کرده ایم. مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران با به خدمت گرفتن مشاورینی خوب و با تجربه و مستقر کردن آنان در آن مرکز فضایی مناسب را برای ساکنین این منطقه به وجود اورده است تا با مراجعه به مشاوره ازدواج شهرک صدرا، مشاوره ازدواج گلستان و مشاوره ازدواج دهکده المپیک،مشاوره ازدواج پیکان شهر مشکلات و سوالات خود را با ما در میان بگذارند.

مرکز مشاوره

در رابطه با این موضوع می توانید در سایت ازدواج مقاله های بیشتر را مطالعه کنید

منبع : بهترین مشاوره ازدواج منطقه ۲۲ تهران

تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 349
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 92
  • باردید دیروز : 21
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 199
  • بازدید ماه : 504
  • بازدید سال : 5,487
  • بازدید کلی : 17,520